Google Analyticsin seurantakoodi

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Pitääxunaina olla niin helvetin...omituinen ;)

Kukkavarvas haastoi Omistuisten Otusten kerhoon ja vastailemaan viiteen omituiseen tapaan :)
Tässä tulee vaikkakaan en ehkä pääse top kymppiin omituisten tavoissa ;D

1. Minulla on kaksi nukkumatyynyä. En käytä niistä kuin yhtä kerrallaan, muttatoinen on varalla. Hulluinta on se, että ne ovat aivan identtisiä. Silti saatan vaihtaa yöllä tyynyä siihen aivan samanlaiseen. Mies naureskelee mun tyynyille, mutta ne vaan tuntuu eriltä, vaikka on samanlaiset.

2. Pikkuvarpaan kynsien leikkaaminen inhottaa. Siitä vain tulee sellainen inha olo, siis omien, ei lasten. Joten pidän en viilaamalla lyhyinä, ei tarvitse leikata. Muiden varpaiden kynnet leikkaan kyllä.

3. Mulla pitää olla vessassa lukemista. Jos ei ole muuta niin luen shampoo- ja saippuapurkkien kylkiä, käsirasvan tuoteselostetta jne

4. Kirjoitan kaiken muistettavan ylös. Siis kaiken. Ja varmistan vielä kahteen kertaan, laitan ensin post it-lapulle ja sitten jos on joku oikein tärkeä niin laitan vielä muistutuksen kännykkään.

5. Haaveilen sisustamisesta ja pohjapiirroksista nukkumaan mennessä. Olen tehnyt niin jo aika nuoresta pitäen. Sisustan milloin mitäkin, harvemmin kuitenkaan omaa kotiani (nyt on poikkeus, kun on uuteen muutto). Yleensä saatan sisustaa omaa aiempaa kotia, tuttavien koteja, pohjapiirrosta jonka olen nähnyt jossain tv-ohjelmassa tai lehdessä jne.

Haastan kerhoon liittymään Jennijeen ja Sirpan :) ja kaikkien muidenkin omituisuudet, jakoon vain!! :)

Ja otsikko tuli Suurlähettiläiden levyn nimestä eikä Rölli-laulusta joka alkaa aina korvamatoilemaan jos mainitaan sanat Omituisten otusten kerho. Joten koitan heittää tilalle Suurlähettiläiden tuolta levyltä kappaleen Pitääxunaina, koitin lisätä videoa Youtubesta mut jotenkin ei vain nyt onnistunut, joten sinne vain hankkimaan matoa jos ei ilman tule mieleen mistä kappaleesta on kyse :)

8 kommenttia:

 1. Kiitoksia! :-) Osallistun haasteeseen.:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tyyny on todella tärkeä.:-)
   Pikkuvarpaiden kynnet ovat minustakin hankalat leikata, kun kynnet ovat niin pienet.;-)

   Poista
 2. Näitä on kyllä hauska lukea - tunnistan tuolta pari omaakin omituisuutta;)

  VastaaPoista
 3. Mua inhottaa kaikkien omien varpaankynsien leikkaaminen. Sen työn toimitan mieheltä salassa. Joskus on ollut selkä niin pitkään jumissa, että mies on joutunut auttamaan. Pikkuasia, mutta voi sitä häpeän määrää. Ja en ihan heti häpeä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuleeks sullakin sellaisia inhovilunväristyksiä? ;D

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)