Google Analyticsin seurantakoodi

torstai 14. maaliskuuta 2013

Osto-osto-postaus

Dammenbergin mansikka tryffeleitä tai toffee tryffeleitä.
Lupasin itselleni etten syö kuin kaksi kumpaakin ja on kyllä todella vaikeaa pitää lupausta!!

Kauhea stressi pakkaamisista jälleen, kyse vain kolmesta päivästä, mutta Pienemmän ruoat&juomat pitää kaikki tietysti jälleen raahata ja lääkkeet.

...no niin, söin kolmannenkin noita mansikkaisia....

Reissut ovat ihania, niin pitkät kuin lyhyemmätkin, mutta kohta 4 vuotta tuota ruokien rahtaamista alkaisi jo riittää. Eilen uskaltauduin laittamaan Pienemmän Oatly jäätelöön nonparelleja. Olin aivan hurja ja iskin kerralla noin kaksikymmentä nonparellia.
Ihottuma iski koko vartalolle poskia myöten alle 15min syömisestä. Ei sit edes nonparelleja.

Ajatus kun juoksee sormia nopeammin niin unohdin mitä mun piti tähän vielä asiasta lisätä ja laitankin sen mitä päähän tuli, eli ilon siitä, että poikien kevät vaatetus on nyt valmista. Ei ne nyt sitä ole mitä olisin himoinnut (mm. Molon haalaria), mutta ihan hyvät silti.

Pienemmälle on 2 haalaria, kaverilta saatu metsänvihreä Reimatec, joka oli heille tullut alesta ja jäänyt kokonaan käyttämättä ja käytettynä ostamani Popin haalari, tummansininen.
Takki+housut setti parempaan käyttöön sisältää Småfolkin turkoosin ompputakin ja Reimateckin haalarimalliset mustat housut. Pipoja ja hanskoja on sävytetty oikein urakalla ja olen niihin oikein tyytyväinen :)
Sen verran vaatesnobia minusta löytyy, että vihreä Reimatec jää rymyhaalariksi, esimerkiksi varsin oiva mummolan pihan kevätlammikoihin.

Isommalle löytyy Reimateckin vihertävän keltainen vk-takki ja Reimateckin ruskeat housut ja Kappiksen Woxo-takki ja Travalle Remu harmaat vk-housut. Lisäksi Name it:n takki ilman mitään kosteussuojaa paremmaksi takiksi.

Kengät saavat odottaa ostovuoroaan vielä hetken.

Ai et mitä mulle? Millonkohan olen viimeksi muuten ostanut itselleni mitään vaatetta. Kengät ostin tässä toissapäivänä, sellaiset 14,95e halpisballerinat perusmustana. Nekin ensimmäiset kengät pitkään aikaan.
Toisaalta se eilinen vaatehuoneen siivous vei viimeisetkin ostoshalut kun sieltä tosiaan paljastui ihan uusiakin vaatteita :)

2 kommenttia:

 1. Mua ahdistaa kun en ole saanut hankittua esikoiselle vielä mitään vaatteita kevääksi. Pienempi voi sentään käyttää esikoisen vanhoja. Onneksi anoppi sanoi antavansa esikoisen synttärilahjaksi rahaa uutta haalaria varten (ja jonkun pienen lelun tytölle itselleen), HURRAA! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tässä vielä aikaa ;D Suomen kelit tuntien ei ihan vielä tarvitse kevätvaatteita :) Mulla on käynyt tuuri noiden Isomman vaatteiden kanssa, ostin Reimat reimashopin alepuolelta ja Travallet jo viime syksynä alesta ja Kappiksen takkiinkin oli se -25% lappunen joka Kappahlilta kantiksille tulee :)
   Ja toisaalta onhan se tuuria sekin, et saa kaverilta upouuden haalarin Pienemmälle juuri meille oikeaa kokoa ja löytää käytetyn tosi hyvä kuntoisen Popin haalarin ;D

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)