Google Analyticsin seurantakoodi

perjantai 22. maaliskuuta 2013

Nollavaimon ja Suvi Trokee-Daktyylin kysymykset

Haastoin Nolliksen 11 sitä&tätä&tuota tunnustushaasteella tässä hetkinen sitten ja siinä kävi sitten niin, että innostuin Nolliksen keksimistä kysymyksistä niin, että minun oli päästävä vastaamaan niihin itsekin :) Joten tässä tulee:

1. Ensimmäinen paras kaveri ?
2. ..... elokuvakokemus ?
3. ..... ulkomaanmatka ?
4. ..... bändikeikka /konsertti/ festarikokemus ?
5. ..... ravintolailta ?
6. ..... suudelma ? Tarkenna.
7. ..... salainen rakkaus ?
8. ..... harrastus ?
9. ..... oma koti ?
10. ..... työpaikka ?
11. ..... lukemasi blogi ?

1. Elina, hänestä kerroin lisää täällä

2. Mustavalkoinen Dracula. Ensimmäinen jonka muistan katsoneeni. Olen ollut varmaankin n.7-vuotias. Isoveljeni oli 17v joka selittää elokuva valinnan ja sen, että katsoimme sitä kaksistaan, isoveli oli ilmeisesti jätetty lapsenvahdiksi. Olipas luotettava ;D Ei minulle tosin traumoja jäänyt, oli se sen verran kesyä kamaa. Mutta liekö kauhuelokuva-innostukseni alkanut tuolloin? ;)

3. Mentiin Ruotsiin isän ja veljen kanssa kun olin ekaluokkalainen. Autolla ajettiin monta sataa kilometriä, minä nukuin "turvallisesti" viltin ja tyynyn kanssa takapenkillä.

4. Menee tähän samaan kastiin, Hype-musikaali vuonna 1994. Ensimmäisillä festareilla kävin Ruisrockissa vuonna 2000.

5. Jaa-a, vuotta en kyllä muista, joskus 90-luvun loppupuolella. Paikallinen räkälä.

6. Kamalaa. Emppu oli poika ja suudelma aika hirveä. Mutta opeteltava oli, siksi tämä poika valikoitui, en halunnut olla osaamaton sitten kun tulisi sellainen jota oikeasti haluaisin suudella. Voi poikaparkaa, joutui uhrautumaan harjoituskappaleeksi.

7. Ensimmäinen oli Markus ala-asteella. Tosin siinä ei tainnut mitään salaista olla loppujen lopuksi. Kaikkihan siitä tykkäsivät ja sitä hihiteltiin nurkan takana :)

8. Runojen kirjoittaminen, aloitin heti kun sanoja osasin paperille jotenkin kirjoittaa.

9. 25m2 jossa vessassa oli istuma-allas ja Elviksen kuva.

10. Jos kesätöitä ei lasketa niin iso sairaala jossa hukuin massaan, enkä viihtynyt yhtään.

11. Olettaisin sen olleen Kalastajan vaimo joskus aikaa, aikaa sitten, siitä blogista kirjoiteltiin keskustelupalstoilla joita silloin vielä joskus luin... :)

Haastoin myös Suvi T-D:n ja napsahti niin vaan haaste takaisin :D
Otan kuitenkin tästäkin lyhennettynä versioina ne parhaat päältä, eli Suvin kysymykset vastailtavikseni, muutenhan kertoilin omat juttuni jo täällä. 

1. Paras kirjasitaatti tai lentävä lause?
2. Huonoin kosmetiikkatuote jota olet kokeillut ja jota kehotat kaikkia välttämään?
3. Minkä vaatteen tai asusteen tai kengät olet ostanut viimeksi?
4. Turhamaisuusasteesi?
5. Paras jalkarasva?
6. Erikoisin paheesi?
7. Paras lastenohjelma?
8. Kumpi on tärkeämpi keksintö, modernit kuukautissuojat (so. tamponit, ohuet terveyssiteet, kuukuppi) vai pyykkikone?
9. Girls vai kulttuuri- tai tiededokumentti?
10. Naiseuden/naisellisuuden korostaminen vai häivyttäminen?
11. Milloin viimeksi kävit hammaslääkärissä/suuhygienistillä?

Ja taas lähtee :)!

1. "(I am) One who loved not wisely but too well" (Othello, ihastuin siihen niin joskus teininä, että osasin melkein ulkoa. Enää en muista läheskään kaikkea)

2. Nabi merkkinen magneettikynsilakka. Ei toiminut ei ollenkaan ja kuivuminenkin tuntui kestävän vuosia!

3. Itselle? Lapsille vaikka mitä, mutta oletan, että minulle itselleni. Piti miettiä ankarasti ja kauan, olen ollut sen verran tiukkasti lakossa vaatteiden oston suhteen, mutta ostinhan minä bambusukat! On kivat jalassa :)

4. Hah, paha :D Olen enemmän kuitenkin sitä mieltä, että se kuinka kiinnitän itseeni ja ulkonäkööni huomiota johtuu epävarmuudestani, ei turhamaisuudesta

5. Bodyshopin hamppuvoide hajusta huolimatta

6. Mutta ei mulla ole erikoista pahetta, vaan näitä tavallisia? Tai niinnnojoo, käytän toki Pienemmän Niiskuneiti hammastahnaa niin, että mies aina ihmettelee kuinka se on aina lopussa... :D Pesen aamuisin hampaat niin mielellään sillä kun se on niin hyvänmakuista :)

7. Jake ja Mikä-mikä-maan merirosvot koska se ei ärsytä ja koska tykkään siitä alkulaulusta. Ja Shrekit koska ne naurattaa aina! ja Saapasjalkakissa on ihana omanakin elokuvanaan ja Saapasjalkakissa ja 3 Diabloa aivan mahtava! Studio Ghiblin Kätkijät me ollaan poikien kanssa katsottu tosi usein, samoin kuin ensimmäinen Risto Räppääjä. Mun lista jatkuisi ja jatkuisi koska tykkään kauheasti piirretyistä ja lastenohjelmista, mutta meillä katsotaan pääosin vain niitä joiden äänet ja kuvat ei saa äidin karvoja pystyyn ;D

8. Koska mun ensimmäinen kuukautisside oli sellainen mummomalli/vauvanvaippa, suora paksu tumpelo housuissa ilman mitään tarra kiinnitystä niin mulle taivas aukeni kun piskuiseen lähikauppaankin rantautui Always, vastaan siis kuukautissuojat!

9. Girls, kai. Riippuu niin dokumentista :)

10. Jaa. Ei kumpikaan? Häivyttämistä en varsinaisesti ymmärrä, ei miesmäinen käytös tai pukeutuminen minusta kuitenkaan paranna naisen asemaa. Mutta korostaminen, riippuu millälailla ja missä tilanteessa?  Naiseudesta pitäisi osata nauttia ja eikä menestyksen esteenä saa olla rakennekynnet ja ripsenpidennykset. Itselle en välitä lisäillä kynsiä tai ripsiä, mutta jos joku haluaa niin siitä vain! Toisaalta sitä mieltä olen siltikin, että katoaako nuorilta naisilta sitten todellisuuden taju kun se naisellisuus viedään potenssiin tuhat ja täysin keinotekoisesti? Siitä en pidä.

11. Kerran kesässä :) Mulle tulee vakituisena aina kutsu viesti kerran vuodessa, aina heinäkuussa.

4 kommenttia:

Kerro jotain, se ilahduttaa :)