Google Analyticsin seurantakoodi

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Kivaa kevyttä scifikauhua

Grabbers on Irlantiin poikkeuksellisesti ja piristävästi sijoittuva hyväntuulinen pieni scifikauhu-elokuva. Kohtuu pienellä budjetilla (lajityyppinsä edustajaksi) tehty elokuva yllätti ainakin minut positiivisesti. Mitään yliälyllistä tästä on turha hakea, eikä varsinaisesti tuo mitään uuttakaan, mutta ainakaan en lopputektien aikana miettinyt muuta kuin, että olipas siinä kiva pieni elokuva, sen sijaan kun usein jään miettimään, että tuolla budjetilla, noilla näyttelijöillä ja massiivisella effektipaljoudella olisi pitänyt saada aikaan paljon enemmän.

 

Traileri on paljon vauhdikkaampi kuin mitä loppujen lopuksi itse elokuva :)

Toinen mukava elokuva oli Attack the Block jonka katsoin jo jonkin aikaa sitten.
Molempia yhdistää tietty hyväntuulisuus kaikkien alieneiden keskellä :)


Attack the Block sijoittuu Lontooseen.


Jos taas pitää Bruce Willisistä, Joseph Gordon-Levittistä ja vakavammasta scifistä, kannattaa katsoa Looper. Tästä luultavasti pitää myös scifiä muuten karttava, mutta toimintaelokuvista tykkää ihminen. Mukavan erilainen loppuratkaisu jäi päähän pyörimään.

Seuraavaksi odotan innolla Stephenie Meyersin kirjaan perustuvaa The Host elokuvaa, joka on myös scifiä vampyyrien sijasta :)

Olenko muuten maininnut kuinka pettynyt olin Twilightien loppuun? Se oli aivan plääh. Niitä en ole lukenut kirjoina ja elokuvat eivät olleet minusta kovinkaan kummoisia, katsottava ne oli silti :) Viimeinen elokuva oli kuitenkin minusta aivan riman alitus. Jos joku on lukenut kirjat niin menikö se juurikin niin kuin elokuvassa? Loppu tuntui jotenkin töksätävältä ja liiankin helpolta.

2 kommenttia:

 1. Kiitos kun mainostit , onko se vaan englanniksi? Onko you tubessa se elokuva suomeksi tulkattuna? Looper esim.
  Kaunista pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko, että youtubesta löytyy, mutta videovuokraamoista kyllä suomeksi :)

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)