Google Analyticsin seurantakoodi

perjantai 1. maaliskuuta 2013

Ikä 20

Periaatteen Naisen blogista pyysin itselleni iän haasteeseen joka on kiertänyt FB:ssä ja siirtynyt blogeihin ja jossa pääsee muistelemaan itseään jossain haastajan määräämässä iässä. Itse sain iän 20 vuotta, joten tässä tulee:


Kun olin 20:
Asuin:

Toisessa omassa asunnossani yksin. Seurustelin ensimmäistä kertaa elämässäni oikeasti, pojan kanssa joka oli 19v ja intissä, siellä tuli vierailtua aika usein ja iltavapaat poitsu hengasi minun luonani. Tein 3-vuorotyötä ja mietin opiskelujen jatkamista, mutta palkka oli järjettömän hyvä ja yövuorot hauskoja joten en jaksanut. Yövuorojen välisillä vapailla nappasin kaverini kyytiin ja ajeltiin eri kaupungeissä SM-liiga pelien perässä :)
Olin: 

Rohkeampi, oma-aloitteisempi ja sosiaalisempi kuin koskaan ennen (ja varmaan koskaan sen jälkeenkään)

Tärkeintä elämässä oli:

Hauskuun, jääkiekko ja vapaa-aika, reissut erityisesti. Reissasin vuodessa parissa älyvapaa reissuja aivan hirveästi, ulkomaillakin useamman kerran.

 Halusin:

Miehen. Poikakaverini oli maailman ihanin tyyppi, ystävänä. En kuitenkaan koskaan varsinaisesti ollut ihastunut häneen, joten myönnän vilkuilleeni muita, noloa kyllä. Seurustelumme päättyikin ennenkuin ehdin täyttää 21v. Hän on kuitenkin edelleen aivan mahtava tyyppi!! :)

Pelkäsin:

Tuo oli niitä harvoja vaiheita mun elämässä kun en pelännyt yhtään mitään. Kaikki tuntui olevan juuri hyvin, mahtavasti, upeasti :) Voi sitä vaihetta kun ei tarvinnut murehtia muuta kuin omaa napaansa ja sekin oli niin pieni ja kiinteässä mahassa, että oli ensimmäistä kertaa jopa siihen tyytyväinen ;)
  
Nyt kun olen 32v ja päälle:

Asun:

Toivottavasti enää pienen hetken vuokralla! 3h+k riittää meille ja kun lapsiakaan ei ole enempää tulossa niin jatketaan saman kokoisessa kodissa.

 Olen:

Vaiheessa jossa en yhtään tiedä mitä haluan työkseni. Mikä olen "isona"... Toivottavasti sekin asiaa aukenee tässä syksyyn mennessä.
 Tärkeintä elämässä on:

Lapset, perhe, onnellisuus ja (kohtuullinen) terveys.

Työskentelen:

Perhe yrityksessä osa-aikaisesti.
 
 Haluan:

Enemmän rahaa ;) ja enemmän perheen yhteistä aikaa!!
 
Pelkään:

Mitä en pelkäisi? Pelot kasvaa lapsien saavuttua, ne on jotain mitä vain kieltäydyn ajattelemasta. Lisäksi inhopelkään ötököitä, korkeita paikkoja ja jossain määrin omaavaani basofobiaa.

Jos joku uskaltaa kommentoida, saa vastaukseksi myös iän johon tarttua!   

8 kommenttia:

 1. Minäkin pelkään korkeita paikkoja - erityisesti alastulo pelottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin erityisesti alastulo pelottaa, mut kyllä ne jalat vispaa jo ylös mennessäkin. Ja seisominen esim. jäähallissa yläkatsomossa, ääk, ei onnistu enää!

   Poista
  2. Ja saat iän 25v :) Unohdin sen lisätä ;D Ja ihmeesti menee noi fontit ja muut, mutta laitan just poikia nukkumaan samalla (kamala äiti, roikkuu vaan netissä...) joten en kertakaikkiaan jaksa nyt paneutua niihin ;D

   Poista
  3. Alan miettimään vuotta -99 - mitä silloin tapahtui. :)

   Poista
 2. Tottakai haluan iän :) Mää niin tykkään näistä haasteista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, minkäs iän nyt keksin... Hmm... kun tossa luettiin jo vähän sun nuoruusvuosista kuvien kera ;) niin voisin haluta kuulla ikävuodesta 17v?

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)