Google Analyticsin seurantakoodi

perjantai 8. maaliskuuta 2013

I wanna, I wanna, I wanna really really...

Senhän tietää mikä otsikon jälkeen jää soimaan päähän ;)

Tosiasiassa mun on tarkoitus laittaa näytille jutut jotka minä materialisti aion hankkia uuteen kotiin. Tosin ei niitä ole kuin kaksi, isoimmat hankinnat kun on jo tehty aiemmin ja ne sopivat uuteenkin. On kuitenkin muutama juttu joita olen vilkuillut sillä silmällä ja nyt on juuri sopiva hetki.

Jotain sellaista mitä olen jo jonkin aikaa halunnut meille ja aikonutkin joka tapauksessa hankkia tulee tässä:

täältä 49,95e
Ensin palohäytin. Meillä niitä pitää olla kaksi (aiemmin tosin on ollut van se yksi, hyi meitä lainrikkojia...) Koska kodissa on eteiskäytävä johon ainakin toinen on luonnollista sijoittaa, laitan siihen tämän suloisen lintuhälyttimen.

Alla olevan pyörylän hankin poikien huoneeseen. Väreinä jatkavat turkoosi ja vihreä, joten se sopii hyvin. Kyseessä on ilmoitustaulu, jossa on yhdistettynä magneetti- ja liitutaulut. Halkaisija 50cm.

täältä 79e

13 kommenttia:

 1. Joo, alkaa heti soimaan :) Mää yllätin miehen pienellä kertsin laulamisella :D No on kyllä tosi ihku palohälytin, yhtäkkiä tuo oma alkoi näyttää ihan kulahtaneelta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on pyörinyt tämä päässä jo puolisen vuotta ja vaikka onkin hinnakas palohälyttimeksi niin nyt on vaan pakko! :)

   Poista
 2. No mutta se tärkein unohtui; ihan älyttömän hyvää naistenpäivää ihanaiselle Nunjulle! :)

  VastaaPoista
 3. Voi renkutus! Toi palohäläri on kyllä hauska :) Hyvvää naistenpäivää myös täältä minun puolesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sulle!

   Eikös olekin :) ja kun se meillä tulee niin näkyvälle paikalle, että samahan se on olla kunnolla näkyvä ;)

   Poista
 4. Meillä kiikkuu tollanen lintu olohuoneen katossa vahtimassa savuja. Ja lapsen huoneeseen mies oli hommannut vaaleenpunaisen "perhosen" vai mitähän se esittää. Huippua kun näitä erilaisia palovaroittimia on olemassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko se sellainen lentävä ötökkä? Tai siksi minä sen olen päätellyt, joku otus kuitenkin :D Itse katsoin toiseksi hälyttimeksi sellaista "kangas"päällystetty :)

   Poista
 5. http://natnie01.vuodatus.net/lue/2013/03/eilen-ja-tanaan täällä on sinulle vaaleanpunaisen blogin kunniaksi pieni lahja , ole hyvä ja käy hakemassa se . Kaunista sunnuntai ilta ... ja älä huomenna kylmetä ..

  VastaaPoista
 6. No voih... :/ tähän oli tullut kommentti LittleB:ltä blogista little big things ja vastasinkin siihen ja nyt vahingossa poistin sen. Pöh. Ja pahoittelut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdinkin yöllä lukea sen, no hätä siis! :)

   Poista
  2. Oi kiva, en oikein tiedä miten onnistuin sähläämään... :)

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)