Google Analyticsin seurantakoodi

torstai 21. helmikuuta 2013

Vaaleansininen keittiö

Ei se keittiö ollut paha, ei oikeasti. Ihan siedettävä :) Minulla on siis henkilökohtaisia antipatioita sinistä keittiötä kohtaan menneisyyden vuoksi :)
tässä se nyt sitten on, eihän se ole kamala?

Sininen ei vain ole mun lempparijuttu. Voi olla, että ne kaappien ovet vaihtuisivat johonkin vaaleaan, melkein valkoiseen, ellei jopa valkoiseen ja voi olla, että sinne saapuisi rosterisia kodinkoneita.
Tai sitten hengailisin niiden siinä olevien kanssa jonkin aikaa, kuka tietää.

Ensimmäinen tarjous jätetty. Iik.


19 kommenttia:

 1. Oho. Auts,. :D

  Mutta hei, varmaan siihen tottuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se :D Jollakin ollut persoonallinen maku :)
   Kaikkeen tottuu, eikö sitä niin sanota, onneksi kaikkeen ei ole pakko tottua ainakaan loputtomasti ;D

   Poista
 2. Pidetään peukkuja!

  Meillä on myös keittiö, millaista en koskaan olisi itse valinnut (siniharmaat kaapit itse asiassa). Keittiöremppa on niin kallis paukku, ja toisaalta nää pikkuterroristit tod.näk. aiheuttaa seuraavan viiden vuoden aikana merkittävää damagea ympäristölleen, joten olen tehnyt sovun keittiömme kanssa ja siirtänyt remonttihaaveet hamaan tulevaisuuteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuokin niin totta :D Meillä tosin tarvisi vaihtaa vaan ne ovet, en tiedä yhtään mitään mistään remppahinnoista, paitsi just sen et koko keittiö on kallista puuhaa

   Poista
 3. Ei se ole ollenkaan paha. Kaapin ovet on pikkujuttu, kun asunto on vaan sopivalla paikalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan :) Jännitys on mulle liikaa, tämä on kymmenen kertaa paremmalla paikalla kuin edellinen... Huh.

   Poista
 4. Pidän peukkuja! Kyllähän tuo keittiö ihan siedettävä lienee, kun tottuu. Jos rungot on valkoiset, niin ovet saa kyllä helposti vaihdettua, jos ei sitten totukaan. Keittiön kaappeja tärkeämpää on kuitenkin asunnon hyvä pohja, pikkuremppaa voi sitten tehdä kun siltä tuntuu. Meillä on ihan hirveät keittiönkaapit edellisten omistajien jäljiltä. Heti kun palaan töihin, taitaa keittiöremppa olla edessä. Tää tahtoo valkoista, simppeliä ja kivitasot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kikin mainitsema ovien maalauttaminen jäi kyllä mieleen :) Voi olla, että silti koitan elää noiden kanssa vähän aikaa ensin :D

   Poista
  2. Ja mun haaveissa ois myös ne kivitasot myös! Oiih :D Mutta voi tosiaan olla, et kaikki muu paitsi pieni tapetointi saa jäädä johonkin vuoden päähän :)

   Poista
 5. Onhan tuo paljon epähirvittävämpi mitä odotin! :) Voihan tosiaan olla fiksua kärvistellä vuosi pari noiden kanssa ja uusia pintoja, kunhan vähän kulahtavat, tai maalata saman tien vain ovet niin saa heti sitä itselle mieleistä ilmettä. Toivottavasti tärppää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin jo ihanan tapetin jossa olisi ripaus tuota sinistä ja sitten muuta ja ajattelin josko keittiön seinän tapetoisi sillä niin jos se vähän vähentäisi sitä "sinisyyttä" :)

   Poista
 6. No, joo-o... Minä kun en yhtään sinisestä tykkää, niin sanon vain joo-o. Mutta itse muutin neljä vuotta sitten unelma-asuntooni, jossa oli aivan vääränlaiset tapetit. Kyllä ne aluksi kiusasi kovastikin, mutta nyt tuskin huomaan niitä. En niitä rakastakaan, mutta siedän. Miten olisi jotain kuvia, julisteita noihin pahimpiin kohtiin? Minä tein jääkaapin viereen oman julisteen leikkaamalla ihania ruokakuvia kaikesta terveellisestä ja liimaamalla niitä paperille eli siis ruoka-aarrekartan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään tykkää, siksi tuo olikin aika shokki... ;D
   Tapetilla vähän ajattelin tosiaan vähentää sitä, kaapistoista vatsapäinen seinä on nyt ihan valkoinen, se olisi helppo tapetoida ja muuttaa vähän ilmettä.. :)

   Poista
 7. Huh, on kyllä ollut erikoinen valinta noi ovet. Kannattaa varmistaa, että kaapistot on standardimittaiset tai jos eivät ole niin ottakaa selville ovien toimittaja, heillä on sitten jo sopivien ovien mitat valmiina :)
  Nimim. Samantapaisen ongelman kanssa painiskelija.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisit nähnyt olohuoneen ;D Sanotaan, et sisustusmaku on todella ollut mielenkiintoinen.
   Tapetit on olohuoneestaa vaihdettava, ne oli jopa mulle pahempi kuin tää keittiö. Tosin ne on niin paljon helpompi vaihtaa...
   Mua kiinnostaa se ovien maalauttaminen, alle 1000e ilmeisesti saisi hyvän jäljen ja juuri sen väriset ja/tai sävyiset kuin haluaa.
   Tosin muuttaminenkaan ilmaista ole niin voi olla, et joudun nieleskelemään näiden kaappien kanssa vuoden verran.. nyyh ;)

   Poista
 8. Musta toi taas näyttää ihanalta :) mä tosin olen ihan väripervo ja jos mulla olisi tollainen keittiö niin varmaan maalaisin osan noista ovista erivärisiksi ja osan jättäisin noin siniseksi. Voisin laittaa tuon sinisen kaveriksi esim. keltaista tai oranssia tai turkoosia tai violettia :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mulla värejä vastaan mitään oo, olen vain joutunut vuosia aikanaa elämään vähemmänkivan sinisen keittiön kanssa ja kun kaikki verhot yms piti valita sillä pohjalla et sinistä kun on jo niin... Jotenkin en haluais enää ;D
   Loppujen lopuksi varmaan vaihdan noi ovet/maalaan ne valkoisiksi, vähintäänkin joskus :)
   Muuten meillä on kyllä väriä, en minäkään ihan valko-musta-harmaa-linjalla ole :)

   Poista
 9. ei, ei, sinistä keittiötä, vaikka tietemiehet ovat tehnyt tutkimuksia, että sinisessä ympäristössä ihminen ei söö liikaa , vaikka sininen pöytäliina tai varhot tai sininen kattaus ... Kaikesta eniten ruokahalu nousee Oransissa ympäristössä ... Muuten olis se keittiö ihan kivaa, paljon kaappejä ja romantinen liesituuletin ...

  VastaaPoista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)