Google Analyticsin seurantakoodi

maanantai 11. helmikuuta 2013

Sneeze

täältä
Nuha edelleen ja olo kuin kuvan Nuhanenällä. Paraneminen oli jo hyvällä mallilla, mut kaipa se iski takaisin.
Kaupassa oli pakko käydä tänään ja jotenkuten raahauduin sinne ja takaisin, olo oli ryvettyneen puolikuollut tuon jälkeen.

Minun lisäksi pojat on myös nyt kipeänä ja tänään mieskin alkoi valittelemaan kurkkukipua. Jes....
Vielä kivana lisänä mulla on hermot aivan järjettömän tiukalla ja tiuskin vähän joka puolelle ja aikalailla kokoajan, vaikka samalla aivot hokee, että "Lopeta jo!" niin suusta pääsee vaikka mitä sammakoita.

Ilonpilkahduksena tein Facebookin nettikirppislöydön. Ollaan etsitty keittiöön jo varmaan pari vuotta keittiösenkkiä ja nyt löytyi täydellinen. Ja kerrankin mun ajoitus osui kohdilleen, pongasin ilmoituksen 6 minuuttia sen laittamisen jälkeen, olin tosin siitä huolimatta toisena jonossa, mutta onnekseni se ensimmäinen perui aika pikaiseen ja sain sen.
Ja se on aivan täydellinen.

 

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Iso jee löydölle :) Kun myyjät toivat sen säikähdin ekaksi et sehän on aivan valtava, siinä innossani unohdin mitata kohdan mihin se oli menossa. Vähän aikaa itku silmässä tuijotin ihanuutta ja tajusin sitten, että keittiönpöytää kääntämällä asia ratkeaa.
   Nyt Jopa mies ihmettelee, et miks se meidän pöytä olikaan sillee kuin se ennen oli ;D tää ratkaisu nimittäin lisäsi samalla lattiatilaa keittiöön tosi hyvin :) Ja ihana keittiölipasto mahtui juuri siihen mihin pitikin!! Ja nieli sisuksiinsa kaiken sen mitä ennen kirosin pitkin pöytiä+vielä paljon muuta, meillä ei ole ikinä ollut näin siisti keittiö :)

   Poista
 2. Hermonkireyttä on täälläkin ja just toi ärsyttää eniten, ettei sille voi mitään. Grrr.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi höh. Onkohan tuokin tarttuvaa ;) Lupaan huomenna hillitä itseni. Ok, ainakin yrittää.

   Poista
 3. Voihan teitä, toivottavasti paranette pian! Tsemppiä sulle, sehän menee nimittäin niin että jos koko perhe on kipeenä, niin äiti kyllä jaksaa käydä kaupassa ja tehdä safkat. Miehet on niin hirveen sairaita, että ei voi ajatellakaan sohvalta liikkumista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan ;D Jaksaa huvittaa joka kerta. Pienemmät miehet huokailee sohvalla "Äiti tuo sitä&tätä" ja perheen isoin mies makuuhuoneessa "Laita samalla kauppalistaan jäätelöä ja nenäliinoja" ;)

   Poista
 4. nuhanenälle parantumisiä ja hali hali

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Miksiköhän Nata en pysty kommentoimaan blogiasi? Olen yrittänyt useasti, mutta ei vain mene siitä kommenttiboksista eteenpäin? :/

   Poista
 5. Oi, mää huokailen täällä keittiösenkki sanalle. Meidän postimerkin kokoiseen keittiöön ei semmoinen mahtuisi. Paitsi jos luovutaan ruokapöydästä :) Lisäsäilytystila on aina mahtavaa. Pikaista paranemista koko porukalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mulla on kaikissa aiemmissa kodeissa ollut tosi pieni keittiö ja tässä on toooosi iso ja tykkään. Nyt kun etsitään uutta se keittiö on kyllä oltava edes kohtalaisen kokoinen :) Vietän aikalailla aikaa täällä, kun konekin on keittiön pöydällä aina ;D

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)