Google Analyticsin seurantakoodi

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Paluu normaaliin

Ollut pitkästä aikaa ihana aamu, oikeasti. Sain nukuttua yöllä, pojat nukkui molemmat koko yön, kukaan ei köhinyt, rykinyt eikä nykinyt minua.
Tosin aamulla mun vieressä oli yksi Pienempi lämpöpatteri joka oli vienyt mun peiton ;)

oatly.se
Aamupalaksi intouduin tekemään itselleni pirtelöä (jota varten olen ostanut ihanan punaisen tehosekottimen) ja Pienempi sai Ruotsista saakka häntä varten rahdattua Havregurttia (kaurajogurttia). Mikä on aivan käsittämätöntä, ettei tätä saa suomesta?! Ihana tuote, eikä suomen markkinoilla ole vastaavaa. Yosan naturell on kai lähinnä tätä, mutta sisältää paljon enemmän sellaisia mahdollisia allergian aiheuttajia, se vain ei myöskään ole yhtä hyvän makuista kuin tämä ;)
Oatlyn asiakaspalveluun olen kyllä ollut yhteydessä, ei kuulema ainakaan juuri nyt ole tulossa valikoimiin.
Onneksi miehen työkaveri käy Ruotsissa ainakin kuukausittain ja ystävällisesti rahtaa meille tosiaan tätä :)

Perjantaina alkaa huoli, äitini joutuu leikkaukseen ja ainahan se huolestuttaa, vaikka kyseessä onkin "vain" jalkaleikkaus, tosin kohtuu iso sellainen.
Kepit tulevat leikkauksen jälkeen olemaan 2-3kk poikien ihanalla mummilla käytössä ja olenkin luvannut olla paljon apuna, luonnollisesti!
Olen minimoinut omat menoni ainakin nyt pariksi ensimmäiseksi viikoksi kokonaan, koska niin hirmuisesti äidistäni on aina ollut meille apua!

Yhden asunnon bongasin myös tuossa viikonlopun lehdestä... Huoh. Kalliimpi kuin mitä oltiin suunniteltu, mutta enemmän täydellinen kuin mitä voin uskoa. Mies käy pankissa neuvottelemassa maanantaina, jälleen, koska se ei kuitenkaan jää kuin aika vähästä kiinni.
Bongasin kyllä toisenkin, yhtä kivalla paikalla, mutta vaatisi remonttia... Kumpikin kyllä kerrostalossa, se kun ei ollut se alkuperäinen idea, mutta toisaalta asuinalueellamme kun on enemmän tarjolla kerrostaloasuntoja niin pakko kai niitäkin on alkaa harkitsemaan.

Nyt tekemään ruokaa, chilistä papupataa joka kelpaa Isommalle aina :) tai ensimmäisellä kerralla kun tein sitä joskus vuosi sitten ehkä suunnilleen niin Isompi sanoi "Tää on niin hyvää ja chilistä, eikä täs oo yhtään kasviksia!" ;D Jostain syystä tuolloin oli menossa joku ei-kasviksia-ikinä-kausi, kaikki kasvikset sai aikaan yökit jne lapsella jonka lempiruokiin kuului sitä ennen salaatit ja porkkanat yms. No, siinä chilisessä padassa on mm.tomaattia, valkoisia papuja ja kikherneitä ;)

edit. No ilo oli lyhyt aikainen, Isompi tuli kolmelta koulusta kauheessa kuumeessa... Isomman mukaan se iski kotimatkalla, mut eiköhän se ole ollut jo koulussa...

4 kommenttia:

 1. Auttaiskohan yhtään jos sinne Oatlyyn laittaisi kuluttajapalautetta. Onhan se nyt tärkeää, että tuollainen vähän allergisoivia aineosia sisältävä tuote olisi suomen markkinoillakin. Ja tuo taitaa olla sellaisille ei-eläinperäistä ihmisillekkin hirveen sopiva. Toivottavasti nyt asuntokaupat natsaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon laittanutkin ja laitan aina tasaisin väliajoin ja fb:ssä kun toimii sellainen Allergisten lasten palsta niin sieltäkin on moni laittanut. Tällälailla saatiin Muksulle bataatti purkkiruoan ainesosaksi, se kun on monille sopivampi kuin peruna! :)

   Ei suuria odotuksia asuntokauppoja kohden, se viime kerta lytistä kotikuumeen aikalailla, mut tottakai tällaisen haaveilijan pää on vaikeaa pitää ajatuksiaan hallinassa...... ;)

   Poista
 2. Kannan sitten minäkin korteni kekoon ja valitan kannatuksen vuoksi sinne Oatlyyn. Pyydän siskonkin laittamaan postia, kun se on mestari näissä kuluttajapalautteissa :D

  VastaaPoista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)