Google Analyticsin seurantakoodi

maanantai 25. helmikuuta 2013

Nämä on ne missä pää nyt pyörii

Kuntotarkastus ohi ja kaikki hyvin vielä ;D

Pikaisesti kuvina ne mitä nyt päähän ainoastaan mahtuu. Uskon kuitenkin vasta kun nimi on paperissa (loppuviikosta)!!
 Jos ei sinistä pääse pakoon, niin otan siitä kaiken irti :) Onnekseni pidän keittiössä Greengate/Bloomingville/jne tyylisistä maalaisromanttisista jutuista muutenkin.
Mennään sitten sinisenä ;)
(Se valkoinen olisi enemmän minun juttu silti...)


Ja jotain kivaa voisi keksiä myös lastenhuoneeseen, pojilla on nyt kohtuu lapselliset eläinkuvioverhot ja väritys huoneessa on lime/turkoosi. Koska ihan kaikkea ei viitsisi lähteä uusimaan niin esimerkiksi verhoista olisi hyvä aloittaa ja lentokoneet sopisi hyvin sekä 4v:lle, että 10v:lle.

Olohuoneeseen vaihdetaan tapetti, se on varma. Tummahkon keltainen tapetti on minulle vähän liikaa, sen on sentään oltava jotain vaaleampaa.
Mutta tapetti ostoksille uskaltaudun, samoin kuin muillekin ostoksille, vasta nimen ollessa paperissa.

Näillä näkymin muuttokin olisi vasta huhtikuun lopussa, saisimme huhtikuussa pakkailla ja remontoida rauhassa, asunto olisi siis meidän maaliskuun lopusta.

**kuvat NetAnttila, Jotex, Wilhelmiinan kammari  Ja HUOM, en ole shoppaamassa näitä, kunhan googlen haulla etsin sanoilla vaaleansininen ja maalaisromanttinen jne jne :)

4 kommenttia:

 1. Varsinkin tuo paneeliverho on tosi nätti vaikkei kukallisessakaan mitään moitittavaa ole :) Voi ei, kävin kurkkaamassa Wilhelmiinan kammarissa ja mää haluaisin kotiuttaa sieltä melkein kaiken :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se paneeliverho mua enemmän houkuttelee, kukka menee ehkä jo vähän yli mun oman tyylin joka on kuitenkin vain lievästi maalaisromanttinen, ei yltiö- ;)

   Joo, siellä on paaaaaljon söpöyttä :D

   Poista
 2. Oi, iskee itseenkin sisustusinto! Vähän muuta ajateltavaa täällä! :)

  VastaaPoista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)