Google Analyticsin seurantakoodi

lauantai 23. helmikuuta 2013

Iholla-unta

Unessa minut oltiin ilman suostumustani naittamassa jollekin öljymiljardöörille minnelie. Onneksi Roman (sarjasta) tuli ja pelasti. Ja sitten suudeltiin ihanasti ;) beduiinien teltassa.
Minun varusteeni olivat kuin itämaisella napatanssijalla, Roman oli suoraan sarjasta tempaistun näköinen.

Mitäkön tästä pitäisi päätellä? Ainakin yhden asian voin heti kertoa: pussailut on jääneet selkeästi liian vähälle viime aikoina.

8 kommenttia:

 1. Se on kyllä ihan söpis se Roman :) Mun unet on viime aikoina keskittyneet lastenvaunuihin. Mitä siitä vois päätellä? Pussailua ihan liian vähän täälläkin ja tylsä elämä. Onneksi uudet vaunut on tilauksessa, niin on täälläkin mitä odottaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millaiset vaunut? Nimim. ex-vaunuintoilija ;)

   Ehtisköhän tänä iltana pussaileen :D

   Poista
  2. Bugaboo Buffalot. Oon harmitellut viimeiset puolitoista vuotta, että miksi en heti hankkinut bugiksia. Jospa tää olis nyt hyvä malli ja korvais niin britaxin matka- kuin emmaljungan yhdistelmärattaatkin. Joskaan emmaljungista ei oo mitään muuta pahaa sanottavaa ku että hemmetti kun ne on suuret, ei mahdu kasattunakaan auton peräkonttiin. Britaxeista en niin välittänyt, istuinosa ei jotenkin passannut meidän mukulalle.

   Poista
  3. Ne meneekin kivan pieneen tilaan!
   Meillä on edelleen tuolla kahdet Emmaljungat, Ozonet ja Edge duot, pelkillä Ozonella olisin pärjännyt, sain vaan toiset halvalla käytettyinä ja ahneus iski ;D Onneksi niille tulee pian kaveripiirissä käyttöä, kun syntyy vauvoja :)

   Poista
 2. Mäkin näin jotain Roman-unta viimeyönä! Siihen vaikutti varmaan se, kun katsoin kaksi Iholla-jaksoa just ennen nukkumaanmenoa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli myös takana 2 jaksoa joten varmaan vaikutti, mutta on se ihan ok näköinen Roman ;D

   Poista
  2. Joo ei se ole pahan näköinen lainkaan ;)

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)