Google Analyticsin seurantakoodi

tiistai 5. helmikuuta 2013

Blogiini on päädytty + helmikuun tarinat

Tänään ei ollut hyvä päivä. Joku karma kai rankaisee liian hauskasta viikonlopusta tjn ;)
PeNan blogissa olen useampaan kertaan naureskellut noita hakusanoja joilla hänen blogiinsa on päädyttty ja nyt sitten huvikseni katsoin omiani odottaen niiden olevan kohtuu tylsää luokkaa, mutta yllätyksekseni löysin itseni naureskelemasta näille:

-vessanpöntön pelko (fobioita löytyy, tätä ei kuitenkaan)
-Henna Kalinaine pituus ja paino (ja todella, se oli muodossa Kalinaine, en kyllä tiedä hänen mitoistaan, sorry!)
-Robin ulkohousu (ei tietoa, oisko jonkun merkin housumallin nimi?)
-tyylikkäät harmaat hiukset (toivottavasti minulla on joskus nämä)

Olipa ilahduttavaa, tulkaa näitä etsineet toki toistekin lukemaan, voi olla, että intoudun kirjoittamaan näistä aiheista joskus enemmänkin ;)

Katson taivaalle


Helmikuussa Tarina päivässä- haasteessa otan rennommin. Tänään kuitenkin kerron kuinka minä katson taivaalle.

Lapsena saatoi makoilla aika pitkiäkin aikoja tuijottelemassa taivasta. Kesällä pilvien muotoja, talvella mahtavaa pakkastähtitaivasta.

Miten niissä pilvissä näkikin lapsena niin erilaisia muotoja ja asioita, joka puolella jotain, ja nyt aikuisena tuntuu olevan tuskaa keksiä pilvien muodoista edes yhtä asiaa?
Oman lapsen intoillessa: "Katso äiti, koira, katso, linna!" sitä vain vastailee "Joo, katsopas, niinpäs onkin...," näkemättä kuitenkaan todella niitä muotoja.

Tähtiä jaksaisin tuijotella edelleen, mutta se lumihangessa makaaminen.. :)
Revontuliakaan en muista milloin olisin viimeksi nähnyt, varmaan lapissa lomalla joskus vuosia sitten, siellä kunnon tunturilapissa.

Ensi kesänä lupaan makoilla katsomassa niitä pilvimuotoja ja olla ajattelematta mitään muka tähdellistä ja muka tärkeää. Olen varma, että sitten sieltä alkaa näkymään niitä pilvihevosia ja pilvikoiria :)
_________________

Sain Natalta ihanan hääpäiväkortin, paljon kiitoksia :)
Jostain syystä Nata en vieläkään pääse kommentoimaan blogiisi, toivottavasti kiitokset välittyvät tätä kautta!6 kommenttia:

 1. Mää olen niin odottanut innolla outoja hakusanoja, mutta mää saan vaan surullisia "Kenen kanssa mennä ripariin" tai "Ihania vieraita" Kärkisijaa pitää vanha lauta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha lauta on kyllä aika huippu :D Kenen kanssa mennä ripariin?! :D Sun pitänee kirjoittaa joku ohje aiheesta :)

   Poista
 2. Hakusanoille saa usein nauraa. :D Kalinaine, buahahaa.

  Mitä myös suuresti ihmettelen, on että miten ihmiset on jaksaneet mennä Googlen hakutulossivulle 58, mistä mun sivu on ehkä löytynyt. Esim. "Hai-saappaat" mainitaan mun blogissa tasan kerran eikä varmasti ole heti Googlen etusivulla tuloksissa, mutta melkein joka viikko joku sillä hakusanalla blogiini eksyy.

  VastaaPoista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)