Google Analyticsin seurantakoodi

torstai 21. helmikuuta 2013

A-pua, tasaluku & asunnon ostoaikeet osa 2

20 lukijaa :D Tätä hymyä ei pyyhitäkään heti pois kasvoilta :)

Ja sitten varsinaiseen aiheeseen, eli siihen unelmakotiin joka nurkan takana häämöttää.

Meille asia nro 1 tässä oman kodin etsinnässä on ollut sijainti.
Ala-aste (vai pitääkö se nykyisin sanoa alakoulu?) jolla Isompi nyt on on aivan mahtava, rauhallinen, hyvällä paikalla ja sopivan kokoinen. Lisäksi alue jolla asumme on aivan mahtava, kaupunkiin sopiva matka, lähipalvelut kuitenkin sopivan matkan päässä, mummola muutaman sadan metrin päässä ja liikenne sopivan rauhallista. paljon lapsiperheitä, suunnilleen nolla mitään häiriöitä ja ulkoilu mahdollisuudet melkein oven edestä. Maisemat rauhallisia ja kauniita, joka kerrostalonkaan ikkunasta ei näy toista ikkunaa vastapäätä.
Mitäs vielä? Tulevaan yläasteeseen matkaa kertyy kyllä noin 4km, mutta sekin on kokomatkaltaan pyörätietä. Ihanne alue meille joten olemme keskittäneet asunnon etsinnän tähän kohtuu lähialueille.

Mikä tietysti on vaikeuttanut asiaa, koska kukapa tällaiselta ihanalta alueelta olisi pois muuttamassa? Myyntiiin tulee joko 70-luvun remontoimattomia asuntoja, rivi- ja omakotitaloja joissa on kaikki rempat tekemättä, eli ne ovat mummeleiden&papparaisten koteja, jotka ovat tämän alueen rakentamisen aikaan tänne muuttaneet. Me emme halua omakotitaloa emmekä missään nimessä pintaremppaa enempää remontointia.

Jossain aiemmassa postauksessa vihjailin, että tässä ihan lähellä on yksi kerrostaloasunto jota olemme ilmoituksissa katselleet "sillä silmällä". Kävimme katsomassa sitä eilen. Olihan se kiva :)
Keittiö tosin on remontoitu ihan vasta vaaleansiniseksi ja kylpyhuone samoin. Ihan heti en kuitenkaan viitsisi upouusia (2012 loppuvuodesta valmistuneita) remontteja alkaa purkamaan, joten voi olla, että hieman sopeutumista se keittiö vaatisi. Tosin se oli hyvin kaunis ja laadukkaasti remontoitu ja vaaleansiniset kaapit olivat.... No ok, olen rehellinen, olihan se shokki ;D
Oli ilmeisesti hyvä syy siihen, että osa ilmoituksen kuvista oli mustavalkoisina ;)

Niin siis miksi sisustan sitä jo innoissani? Ei, emme ole vielä kirjoittaneet papereita alle, mutta ei se paljosta puutu. Kaikki on muuten ok, mutta asunnon välittäjä on juuri vaihtunut ja hän ei ole saanut vielä asunnon kylpyhuoneremontista papereita, niiden pitäisi tulla huomenna hänelle.
Niin, jos ne ovat ok, niin annamme ainakin tarjouksen :) Jännää!

10 kommenttia:

 1. Jee, se olin minä! Kerrankin minusta oli iloa. :D

  Huh, vaaleansininen voisi vaatia hieman totuttautumista... Mutta toisaalta jos alue on noin mahtava, niin voihan sen rempata sitten joskus myöhemmin. :) Täpinöittävää joka tapauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D

   Jos en v.sin totu niin Kiki antoikin kivan vinkin, itse olin ajatellut ihan vaan vaihtavani joskus ne ovet, kun rungot oli wengen väriset ja uudet :)

   Poista
  2. Ei mitä minä horisen, pähkinä eikä wenge :D

   Poista
  3. Muistelen jossain nähneeni/kuulleeni, että kaapinovia ja laattoja voi pinnoittaa jollain kontaktimuovin tyylisellä tms. itsekin, vissiin todella halpa, nopea ja näppärä keino uusia pinnat. Jos kerran rungot kuitenkin ovat ihan uudet ja hyvänväriset, niin suotta panna koko köökkiä uusiksi. :)

   Poista
  4. Katselin just yhden firman hintoja jotka tekisi sitä jauhemaalausta ja siinä oli esimerkkilaskelma n.800e olisi ovien maalaaminen... ei paha siihen jos sillä saisi oikeanväriset :)

   Poista
 2. Mua kiinnostaa vaaleansininen keittiö. Kuvia! Heti! :D

  Ihanaa jos asuntokauppa on jo näin lähellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole kuvia :) Muuten laittaisinkin heti, oli se sen verran.... mielenkiintoinen :) No ei, se oli sellainen "vanhan vaaleansininen", ei pahin mahdollinen, muinoin asuttiin miehen kanssa hetki Kontulassa (jee...) jossa oli 60-luvun keittiö 60-luvun sinisenä, se oli sellainen kirkuva sininen. Sen jälkeen sanoin miehelle, et ei enää ikinä sinistä. Kyllä minä tuota voisin hetken jopa katsella, ei se niin paha ollut :)

   Poista
  2. Löysin yhden kuvan välittäjän sivuilta ;D

   Poista
 3. Jos asunnosta tulee kaupat, niin automaalaamoon voi viedä ruiskumaalattavaksi kaapin ovet, jos sää et sopeudu elelemään vaaleansinisen kanssa. Toivottavasti nyt tärppää :) Pidän peukkuja pystyssä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä vinkki! Just Pienessä Pintaremontissa ne jauhemaalasi ne ovet, onko se sama asia?!
   Minä olin tosiaan ajatellut et jos ostaa vaan ne ovet uudet, ottaisin vaaleat :) Mutta jos ne tosiaan sais maalautettua, hmm :)

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)