Google Analyticsin seurantakoodi

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Yöllistä arkitouhua

Kun uni ei tule niin märehdinpä tässä hetken muutamaa asiaa:

1) Kassa ei kysynyt papereita. Eli näytän sitten varmaan yli 30v. Muutama vuosi sitten minulta vielä kysyttiin bussissa, et lastenlippuko, mutta kaipa se aika ajaa asiansa. Pläh.
(Ostin Happy Joe Cloudy Apple siiderin. Kehotan kokeilemaan, nam. Ja lisäksi ilahduttava juttu siellä korkin sisäpuolella, tykkään pikku yksityiskohdista. Maku silti se joka ratkaisi.)

2) Ostin KG-lehden ja sitä lukiessa alkoi ärsyttämään se kuinka vähän liikun. On tässä ollut syytä reumassakin, kun ei ne lääkkeet ole tehonneet ja olen pelännyt polvien puolesta, mutta prkl, kyllä se on sen verran puhtia oltava, että itsensä silti saa liikkumaan kunnolla edes sen kerran viikossa. Auttaisikohan kunnon varusteet asiaa...? Mulla kun olisi ikäloput toppahousut, vähän kinnaava toppatakki ja UGGsit, ei ne nyt niin hirmusti innosta esimerkiksi kävelylenkille... Hmm... voisin kävellä shoppaamaan tässä joku päivä, hyvä syy ainakin ;)

3) Koitin ostaa tehosekoitinta Prismasta. Siellä oli tarjolla joku muovisen näköinen Phillips, raskaannäköinen valtavan suuri mikälie malli ja kaksi mallia OBH Nordicalta. Kaksi ensimmäistä hylkäsin heti ja jäin katsomaan niitä OBH Nordicoita. Metallinen värinen ja punainen. No punainen tietysti! Se toinen oli tylsä. Koitin kovasti laatikoista käännellä ja katsella josko jossain ilmoitettaisiin tehot kuten niissä kahdessa ekassa. Ei missään! Eikä tietystikään yhtään työntekijää lähimaillakaan.
Ja sitten koitin kovasti käännellä pakettia selvittääkseni miksi metallinen värinen maksoi 29,90e ja punainen 49,90e. Ei kai pelkkä väri voi olla +20e?
Vähän erinlainen kansi oli ja siinä harmaassa oli joku valonappi. Muuten en mitään eroa löytänyt. Mulla oli Pienempi mukana ja se alkoi siinä vähän hermostuun äidin smoothiekone-jahkailuun ja nappasin sitten sen punaisen, olihan se väri 10x hienompi.
Kotiin tultua googlettelin varmana siitä, että kyllä siinä jotain muutakin eroa on oltava kuin väri. Arvatkaa oliko?!

4) Taas pitäisi ostaa jo kevätvaatteita lapsille. Minulle riittäisi ihan hyvin jos ostaisin ne vasta sitten, keväällä. Kaupoille ja muille väri-innokkaille se ei tunnu riittävän. Jos ei osta jo tammikuussa niitä kevätkamppeita, jää ilman. Tai ainakin ilman niitä söpöstyksiä mitä haluaisin. En vain jaksaisi keskellä talvea miettiä mitä sitten melkein 4kk päästä pistetään päälle.
Olen silti sen verran lastenvaatehifistelijä, että haluan sen olevan kivaa, värikästä ja minua (no ok, sekä lasta) miellyttävää. Kaipa se on jotain senkin eteen tehtävä. Kenkiä en enää osta etukäteen sen jälkeen kun Isomman jalka kasvoi neljässä kuukaudessa kaksi numeroa ja minä tungin sille niitä ale kevätkenkiä jalkaan ja hoin "Höpö höpö, kyllä ne menee!" ja lapsi itkua melkein vääntäen: "Ei äiti, ei ne mene!"

6 kommenttia:

 1. Hei mahtavaa mulla odottaa yksi cloudy apple jääkaapissa :P arvoin pitkään että minkä noista kolmesta Happy Joesta otan (palvon britti-siidereitä) mut kiva kuulla että toi ainakin on hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti maistuu sullekin :D
   Itse en ole löytänyt aikoihin mitään siideriä mikä täyttäis mun hurjat laatuvaatimukset (jotka kiteytyy lauseeseen: "Sen pitää maistua hyvältä") ja mulle tuo oli täydellistä :)

   Poista
 2. Tuo lastenvaatteiden hamstraaminen puoli vuotta ennen niiden käyttötarvetta on minusta ihan järjetöntä, vaikka tahdon sortua siihen itsekin. Jos olisi järkevä, niin ostaisi alesta jo nyt ensi talveksi ulkovaatteet. Mutta käyttääkö se lapsi ensi talvena haalaria, kaksiosaista pukua? Kokoa 92 vai 98 vai jotain ihan muuta? Ja mitenkä ne mitoitukset eri merkeissä menikään, oliko ne tavallista suurempia vai pitikö ottaa kokoa suurempi kuin yleensä? Voi huokaus. Toisten äitien kohkaaminen asian ympärillä ei helpota yhtään, kun tuntuu, että jää paitsi sitten niistä ihanuuksista... Ennenvanhaan piti lähteä viikonloppuisin baariin, ettei vain jäisi mistään hauskasta paitsi, nyt pitää ostaa vaatteet puoli vuotta etukäteen, ettei lapsi tippuisi muodin aallonharjalta. Niin ne vain ajat ja kiinnostuksen kohteet vaihtuu ;-)

  Olethan muuten muistanut käydä vaihtamassa tuon sun blogin osoitteen Blogloviniin ja muihin vastaaviin? Käytän itse Bloglovinia ja tekstit kyllä päivittyvät sinne, mutta sieltä ei pääse varsinaiseen blogiin, jotta pääsisi kommentoimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joukkohysteriaan minäkin sorrun.. ainakin joskus :)

   Hitsit kun oon koittanut vaihtaa sitä sieltä, mutta ei vaan jotenkin toimi... Otin jo yhteyttä sinne as.palveluunkin, jospa ne sieltä neuvois :)

   Poista
  2. Itse asiassa nyt sun postaukset lakkaskin päivittymästä sinne kokonaan. Jospa pian taas toimisi! Siihen saakka manuaalimeiningillä :)

   Poista
  3. No voihan...!! Jospa ne ymmärsi sen mun viestin väärin, uusi yritys... :)

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)