Google Analyticsin seurantakoodi

tiistai 29. tammikuuta 2013

Tunnustushaaste

Sain ihanan blogitunnustuksen Neolta Aakkostarinoista, kiitos :)

Tämä edellyttää kahdeksaa totuutta minusta ja eteenpäin ojennusta kahdeksalle blogille.

Ojennan tämän puolestani blogeihin Arjen takaa, Periaatteen nainen, Päin Mäntylää, Tuumat ja tuokiot, Nata blogiin, Tingelitangelia ja tilpehööriä, Sunnuntailapset ja lopuksi vielä Kiki´s home blogiin, vaikka tiedänkin Kikin saaneen täsmälleen saman aivan vasta :)

Ja sitten kahdeksan totuutta minusta. Huh? No, mietitääs... Koitan laittaa sellaisia joita ei aiemmin ole (kai) tullut:

1) En osaa tanssia, oikeastaan yhtään. Tiedän tasan mitä tarkoittaa, kun joku sanoo, että hänellä on kaksi vasenta jalkaa, koska siltä se juuri tuntuu. Tanssin silti ;)

2) Aloitin työelämäni 12½ -vuotiaana, jolloin vahdin puolitoista kuukautta tuttavaperheen eskari-ikäistä tyttöä perheen äidin työajan aamusta pitkälle iltapäivään, tein myös ruoan tai lämmitin valmiin. Itse en varmaan omiani vahtimaan tuon ikäistä jättäisi :) Sain hyvän palkan ja ostin polkupyörän.

3) Ostan naistenlehtiä kansiotsikoiden takia. Aika usein ne lehdet venyvät sitten puoleksi luettuina lehtikorissa.

4) Rakastan autolla ajamista. En todellakaan ajele huviajeluja enää, kuten nuorempana, mutta edelleen se on minusta aina mukavaa. Olen ajanut myös kartingia ja yleensäkin nopeasti liikkuvat moottorilla toimivat jutut ovat minusta aika mahtavia, monster-autoja katsoessa olin varmaan enemmän innoissani kuin pojat... :) Top Gear on yksi lempiohjelmistani ja harmitti tosissaan kun en päässyt katsomaan  Top Gear Liveä.
Ensimmäisen kerran ajoin autoa 13-vuotiaana. Jääradalla ajoin 14-vuotiaasta lähtien.

5) Join kahvia ensimmäisen kerran yli 18-vuotiaana.

6) En pidä rinnoistani, en pitänyt ennen imetystä, mutta en varsinkaan nyt kun olen imettänyt yhteensä melkein 4 vuotta. Ei ne pahimmatkaan ole mitä jotain näitä kauneuskirurgiaohjelmia on katsonut, kokokin niissä on minusta ihan ok ja liivit päällä kaikki hyvin, mutta annas kun pitäisi mennä yleiseen saunaan tjn.
Vaikka tosiasia on, että enemmin mun pitäisi kammota isoa takamustani tai liian pehmeää mahaani niin kuitenkin milloin tahansa viuhahtaisin ennemmin ilman alushousuja kuin menisin mihinkään ilman rintaliivejä!

7) Olen kriittinen itseäni kohtaan.

8) Mieheni saa minut aina nauramaan, jopa todella vihaisena. Rakastan sitä.

6 kommenttia:

 1. Kiitos haastestasi .. ja totuudet ovat valmiina mun kansiossa ja kun vuodatus vuodattaa taas julkaisen ne luettavaksi ...

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, kiitos! Mää laitan tulemaan paljastuksia, pidän vaan pikku paussin välillä :) Oi, oi, kaikkien miesten päiväuni on varmaan puoliso, jonka lemppariohjelmiin kuuluu Top Gear :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos! =) Vastailen kunhan löydän taas jostain energiaa... =)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Vastailen vähän myöhemmin.

  VastaaPoista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)