Google Analyticsin seurantakoodi

lauantai 19. tammikuuta 2013

Toivottavasti kukaan ei tule

Toivottavasti meille ei kukaan erehdy soittelemaan ovikelloa tänään. Pistettiin poikien kanssa jumpsuitit päälle aamusella (mies on töissä.. eikä sillä ole jumpsuittia, onneksi). Kätevä huppu saa minut unohtamaan sen tosiseikan, että kylpyhuoneessa odottelee hiusväri joka tulee enemmän kuin tarpeeseen. Ja toisin kuin pojat, minä en näytä erityisen söpöltä jumpsuitissa. Erityisen lämmin se kyllä on, villasukkiin yhdistettynä :)

Eilistä ruokaa on vielä jäljellä ja me syödään sitä Isomman kanssa broileriin kanssa ja Pienempi saa sitä mitä melkein aina, bataattimuussia ja broileria. Pienemmän pureskeluharjoitukset etenee hyvin ja maissinaksut menevät jo suosiolla suuhun (tosin aiheuttavat vähän allergiaa, pissalirahduksia). Jännittää jo se kun pitää antaa jotain kovempaa ja ihmetyttää se, että mikä olisi seuraava askel... Kaipa pitää koittaa itse leipoa jotain, jossain on tallessa bataatti-kauramuffinsien ohje.

Sain Pienemmän tällä viikolla aukaisemaan suunsa kahdelle uudelle ruoka-aineelle: persikkasoseelle ja luumukaura"jogurtille" (joka sis. mm. valkoviiniä, häh??). Persikkasosetta on mennyt nyt neljä päivää, eli 1tl, 1tl, 2tl ja tänään hurjat 3tl. Yöllä Pienempi röyhtäili kuuluvasti.
Kaura-luumu"jogurtti" ei muistuta jogurttia ollenkaan ja saa kaipaamaan Ruotsissa ainoastaan myytävää Oatlyn maustamatonta kaurajogurttia joka on todella lähellä oikeaa maustamatonta jogurttia. Mutta huoli Pienempi sitä tänä aamuna 2tl. Tosin joi heti kauramaitoa päälle ja sanoi, ettei se ollut hyvää. Jos se ei aiheuta mitään niin me aletaan harjoittelemaan sen syömistä kuitenkin... Harmi kun niissä muissa Yosa-mauissa on aina jotain mukana josta syystä ne eivät sovi. Ne muut kuulostavat niin paljon paremmilta kuin tämä kyseinen luumu, jonka hajukin on epäilyttävä.
Arvatkaa kuinka vaikeaa on antaa toiselle suuhun sellaista jota tuskin itsekään maistaisi hajun perusteella? "Maista vaan kulta, se on toooosi hyvää...."
Voi se olla, että se on ihan ok. En tiedä kun en ole maistanut.

To do- listalla on kampaajan varaus, tällä kertaa leikkautan vain etuhiukset. Voisihan ne kyllä itsekin pätkäistä. Uskaltaisikohan luottaa mieheen tässä asiassa? En viitsisi kyllä maksaa siitä, että joku leikkaa pari senttiä suoraan.. Itseeni en luota. Todisteita löytyy valokuva-albumikaapista.

Tasan 2 viikkoa hääpäivän viettoon. Joka siis oli jo, mutta jota vietetään käytännön syistä vasta sitten. Ei minulle ole niin tärkeää onko se tarkka päivä. Tärkeää on saada viettää aikaa kaveriporukalla koko viikonlopun verran mökkirauhassa. Kylpypalju ja ulkosauna ja mökki kaikilla mukavuuksilla. Ja ei tarvitse kokata, vaan se tulee lahjana muilta :) Ollaan kuulema saamassa myös yllätyslahjoja.
Pitänee harjoitella yllättänyttä, mutta ilahtunutta ilmettä peilin edessä...

2 kommenttia:

  1. On se hyvä, että pienempi saa laajennusta ruokavalioonsa vaikka edes sen Yosan kanssa. Mutta onhan se kokonaismäärään nähden jo iso muutos :) Jos sää annat siipan saksia sun etuhiuksia niin muista sitten sanoa, ettei paina niitä lättään, kun siinähän se vahinko käy, kun ne ponnahtaa ylös ja sitten onkin hiukset ihan väärässä kohtaa :) Määkin vedin potkupuvun päälleni ja siihen vielä kerroksen vaatteita, kun lähdin aamulla pihalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se :) Joo, pitää muistaa sanoa, se tuli vasta töistä ja nyt pitäs väsyneenä antaa sen leikata ;) Noh, hiukset kasvaa onneksi... :D

      Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)