Google Analyticsin seurantakoodi

torstai 31. tammikuuta 2013

Sinä

Viimeistä viedään, tämä tarinoita joka päivälle kirjoittaminen on ollut erittäin hauskaa ja olen lisäksi löytänyt tosi mukavia uusia blogeja tätä kautta :)
Helmikuulle oli Neo jo keksinyt mahtavia otsikoita, katsokaa vaikka täältä!
Minun osaltani tämä ei jatku helmikuulle, koska mitä lähemmäs kesä tulee sitä enemmän minulla lisääntyy työt ja joka päivä ei vain ehdi postaamaan. Tosi innokkaasti tulen kyllä lukemaan muiden helmikuun kirjoituksia!! :)

Päivän aiheeseen siis sitten. Mietin osoittaako otsikko minua vai sinua?
Koska tässä ilahduttavasti saa päättää sen aivan itse niin minä päätin, että tämän viimeisen otsikon Sinä saa olla se joka lukee tämän :) 

täältä
Minusta olisi vallan erityisen hauskaa & ihanaa jos jokunen kävisi kommentoimassa tänään tätä, vaikka vain kertomassa olemassa olostaan?
Ja vallan masentavaa on jos sinne tulee vain yksi kommentti ;D
Juu, syyllistyn kommenttien kerjäämiseen kuin pahaisinkin pissisblogisti ;)
Pliiz, kertokaa mulle jos tykkäätte tästä?!? ;D

hups ;)
Minä olen löytänyt bloggaamisesta mukavan harrastuksen, tavan vaihtaa ajatuksia ja lukea joka päivä jotain joltain mielenkiintoiselta ihmiseltä johon en muuten luultavasti olisi ikinä törmännyt!
Lisäksi saan kirjoitella omia ajatuks(ettomuuks)ia ilmoille, vaikkakin viime yönä kävi jälleen mahtava inspis päässä ja kun heräsin manailin jälleen kynän ja paperin puuttumista sängyn viereltä!
Aihe oli jotain niinkin mahtavaa kuin tyytyminen, tyytymättömyys tai jotain sen kaltaista, tasan sen verran sain päähäni aamulla palautettua :)

Jostain syystä tämän sinän myötä alkoi päässä soimaan myös The Beatlesin You´ve got to hide your love away:

"Here I stand head in hand
Turn my face to the wall
If she's gone I can't go on
Feelin' two-foot small

Everywhere people stare
Each and every day
I can see them laugh at me
And I hear them say

Hey you've got to hide your love away
Hey you've got to hide your love away..."

Eihän se yhtään mihinkään liity, mutta pakko päästä nukkumaan, joten etsin sanat ja hoilasin tuon hiljaa ettei naapurit herää ja pääsen korvamadosta eroon :D


13 kommenttia:

 1. Oikein ihanaa kevättä sinne, kohta se kesä jo iskee päin kasvoja. Bring it on! Kiitos sulle ajatuksiesi jakamisesta. :)

  VastaaPoista
 2. Mää jätän kommentin "Ihana Nunju, mää niin fanitan" :)

  VastaaPoista
 3. Saa siihen helmikuuhunkin osallistua vaikka vaan kerran kuussa. Osallistuminen ei siis tarkoita, että joka päivä on oltava mukana vaan sen kerran, kun tulee jotain sanottavaa kivuttomasti. *kerjää ja maanittelee, mutta toivoo, ettet ressaannu siitä*

  Nyt mie mään treenien jälkeiseen suihkuun, jotta sais tänään tehtyä jotain muutakin. En uskaltanut jättää kommentoimatta, koska jos vaikka pissisteiniangsti tulis sulle :D

  Kiva kun olet ollut mukana tammikuun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaan harkita vielä... Ai niin, mutta minähän olen niiiin helppo tapaus ;D eli mukana ollaan, mutta tosiaan ei ihan joka päiväisesti :) Hauskaahan tämä on ollut :)

   Poista
  2. Joissain asioissa helppous on vaan plussaa. Kiva kun oot mukana vieläkin joskus.

   Mä muuten silloin aikanaan siinä valokuvahaasteessa otin tavoitteeksi saada puolet kuvista kuukauden aikana otetuksi. Ei onnistunut. Sitten pudotin sen kolmasosaan, niin ei tullut niin suurta syyllisyyttä itselle. Se onnistui kunnes tajusin, että en mä tykkää kantaa kameraa mukana joka päivä. Kirjoittaminen on paljon enemmän mun juttu, mutta aika on välillä kortilla mullakin. Tai sitten pitää rustata jotain tylsää asiatekstiä johonkin. :D

   Poista
  3. Minusta tämä on ollut mukavaa juurikin kun on "pitänyt" keksiä otsikosta asiaa :) Ja jatkaisin samalla linjalla, mutta työt vie keväisin enemmän aikaa :) Mutta yritän todellakin parhaani (suom. poimin parhaat päältä) ;D

   Poista
 4. kiitoksia koko tammikuun edestä, tykkään täällä vierailla joka päivää ja odotan vastavierailulle kun vuodatus on taas käynissä ..

  VastaaPoista
 5. Hii, pakkohan tähän on kommentoida vaikka nyt ei runosuoni pulppuakkaan yhtään.
  Minäkin tykkään beatlesista.. =D

  VastaaPoista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)