Google Analyticsin seurantakoodi

tiistai 15. tammikuuta 2013

Saaren aution kanssasi jaa-aa-aan...

Sain Pärähdyksestä haasteen, jonka otan haasteena keksiä kolme uutta tavaraa sinne kuuluisalle Autiolle Saarelle. Tein tämän marraskuussa (täällä) jolloin nappasin sinne Taru sormusten herrasta- kirjan (koska en ollut yhtä älykäs kuin Ärjyperä joka otti loogisesti koko kirjahyllyn!), Bepanthenin punaisen salvan ja hiusharjan&hiustenselvityssuihkeen jonka ovelasti niputin yhdeksi tuotteeksi.

Tehtävänä on kertoa kolme luottokamaa, jotka ottaisi mukaan jos joutuisi yksin autiolle saarelle. Ei niitä perustavaroita, vaan jotain mitä ilman ei pärjäisi, ilmeisesti ;)

Mun niin kovasti tekisi nyt mieli matkia Ärjyperän peittoa ja tyynyä tai sanoa vähintäänkin patja, koska johan se olisi todella kamalaa olla siellä ilman kunnon nukkumispaikkaa ja sänky on ihana pakopaikka joka kerta, toki kunnon nukkumapaikalla siellä tekisi enemmän kuin sillä hiusharjalla. Vaikka minun hiukset menevätkin aivan solmulle hetkessä, niin luonnon rastathan olisi vain kätevät niissä olosuhteissa ja kukaan ei edes näkisi ja kun peilikään ei matkaan tule (siis se ei todellakaan kuulu luottokamoihini!!) niin se hiusharjahan on aivan turha! Mitä ihmettä silloin marraskuussa oikein ajattelin?! :)

Kahvikin olisi kivaa, mutta toisaalta, olen ollut pitkiäkin aikoja ilman ja alun vieroitusoireiden jälkeen se on ihan ok olla ilman.

Tosiasia on kuitenkin, että niin kulunutta ja matkimista kuin se onkin, niin ilman lukemista tulisin luultavasti hulluksi ;) Mies sanoo aina, että minusta tulee ärtyisä jos en ole lukenut kunnolla mitään aikoihin :)

1) Ensimmäisenä nappaisin siis mukaani lukemattomien kirjojen laatikkoni :) Kirjahyllyssä on luottokirjani, sekin olisi kiva, ne on niitä kirjoja joita olen lukenut useamman kerran, mutta tuo lukemattomien kirjojen laatikko sisältää niin ison läjän kirjoja, että kyllä sieltäkin varmasti pari todella hyvää löytyisi ja loputkin lukisin sitten tarpeen vaatiessa useampaan kertaan. Siellä on silti enemmän kirjoja kuin kirjahyllyssä... :)

Se netti olisi kyllä kova juttu, pitäisi sekin pään kasassa aika mukavasti, mutta koska se menisi jo plagioinnin puolelle niin ottaisin toisena mukaan:

2) Käsikorun jonka näpräsin joskus vuosi sitten kokoon ja jossa on helmet rakkailleni: miehelle, Isommalle ja Pienemmälle. Voisin näprätä sitä siellä ja itkeä tuhertaa niistäen nenäni palmunlehviin (siis onhan sen oltava sellainen klassinen saari, jossa on ainakin se yksi palmu!)

3) Kyniä ja paperia niin, että riittäisi. Siis paljon. Mulla on paha riippuvuus To Do-listoihin joten tekisin niitä itselleni ja sitten kirjoittaisin tietysti Autionsaaren selviytysmisoppaan ja omaelämänkerran ja kuvitteellisen romaanin, runokirjan, lastenhoito-oppaan ja ja ja... Siis aikaahan siellä riittäisi! :)

Laitan tämän yleiseen jakoon ja luen mielelläni mitä muut haluavat ottaa mukaan :)

2 kommenttia:

  1. Hieno postaus. Tulin oikein hyvälle mielelle tästä. Tärkeitä juttuja olet valinnut, joten eiköhän aika siellä saarella mene suht mukavasti.

    VastaaPoista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)