Google Analyticsin seurantakoodi

torstai 10. tammikuuta 2013

Muutin

Muutin Tavallista arkea sivun nimestäni Rullallallei:ksi, joka on blogin otsikkona ollut aika alusta saakka. Tavallista arkeahan tämä on, mutta se oli sellainen aivopieru hetkellä jolloin mitään muuta en keksinyt ja kaikki tuntui niin tavalliselta :)

Nyt kuitenkin blogin osoite ja otsikko ovat samaa sarjaa :)

muoks. 21.58. Pönttönä en edes tajunnut et nyt se herjaa, ettei mua ja blogia muka ole, poistettu?! No ei, toivottavasti tänne löydetään edelleen?!

10 kommenttia:

 1. No nyt kun yritin mun sivun kautta tulla tänne niin herjasi että sivu poistettu ja mähän sain ihan kauheen slaagin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tuosta saat slaagin, sehän ois sit mun vastuulla koko homma ;D Ja mieti niitä Iltasanomien otsikoita mitä tostakin sais :D
   Löytääköhän tänne nyt kukaan enää, aattelin kuiten vaihtaa kun se kokoajan häiritsi kun osoite ja nimi oli erit :)

   Poista
 2. Huuuui, slaagin sain minäkin! Mutta leikin salapoliisia ja tulin nimimerkkisi kautta (blogin kommentista) niin johan löytyi. HUH!
  Ihania tarinoita! =)

  VastaaPoista
 3. Joo siis minäkään en löytänyt tätä, kun yritin etsiä blogiasi sen profiilin kautta, jolla olit kommentoinut minun tontilla. Sanoi, että sivu poistettu tjtn. Mutta sitten STD:n blogista bongasin tämän toisen profiilin ja täällä ollaan! :)
  Vielä en ole ehtinyt lukea mitään, mutta ihailen tässä sinun ihanaa taustakuvaa kukkasineen. Mä voisin ottaa tuollaisen piristystapetin kotiin jollekin seinälle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks oo kiva :) Piti laittaa tommonen kuva, että aamuisin saa silmät auki (siis miten niin tarkistan blogini ekana aamulla...?)

   Poista
 4. Slaagin sain minäkin, sinä senkin keppostelija! Saanko mää jonkun erityisen lukijapalkinnon, koska altistin siippani, lapseni ja äitini valitukselle "Apua, mun Nunju on kadonnut"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saat heti! :) Ole hyvä vaan ;) "Mysteerisiä kuolemia ympäri Suomen, blogit yhdistivät" (IL 11.01.13) En tosissaan ois halunnut tuosta syytettä ;D

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)