Google Analyticsin seurantakoodi

perjantai 25. tammikuuta 2013

Lisä hemmetit!!

Eihän se selvinnytkään vielä se asuntoasia. En yhtään tiedä miksi, tänään piti olla se päivä, kun saamme tietää ja nyt ei olekaan.
Miten nämä yleensä menee, onko täällä asuntokauppaa aiemmin tehneitä? Mitä jos ne ilmoittaakin yhtäkkiä ettei ne myykään ollenkaan, voiko niin tehdä...? Voi kai?
Ja kuinka pitkään myyvä puoli voi pantata sitä tietoa...?

Byhyy :´(

No ei sentään, mulla on irtokarkki pussi ja Hypnotisoija bluray :) Kyllä pitäs saada mieliala kohenemaan :)

4 kommenttia:

 1. Voi ne vetää pois myynnistä. Tuttavalle kävi niin. Haettiin nähtävästi asunnolle käypää hintaa avioeron ositusta varten. Että silleen.

  VastaaPoista
 2. No höh :( Tarjouksen voimassaoloaika on yleensä määritelty siinä tarjouspaperissa ja sit se raukeaa. Jos olis suullinen tarjous, niin se taitaa olla voimassa "kohtuullisen ajan", asuntokaupoissa sellainen lienee about viikon verran. Välittäjältä kannattaa kysellä, jos sellainen on mukana kuvioissa. Toivottavasti saatte vielä hyviä uutisia, odottaminen on ihan kamalaa :)

  VastaaPoista
 3. No höh. Mutta ei se ainakaan ollut "Ei" se vastaus. Saitteko te mitään selvitystä tähän tilanteeseen vai vaan, että näin nyt on?

  VastaaPoista
 4. En yhtään tiedä vetikö ne pois myynnistä, mutta sellainen kuva mulle jäi. Eli kukaan ei tainnut saada sitä :/ todella tylsä juttu!!

  VastaaPoista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)