Google Analyticsin seurantakoodi

tiistai 29. tammikuuta 2013

Kasvaa

Pojat kasvavat sykäyksittäin, ainakin meidän. Kasvavatkohan tytöt samallalailla? Kavereiden mukaan eivät, niiden harvojen joilla on tyttöjä. Jostain syystä kaverini ovat saaneet pääosin poikia, ainoastaan 3 tyttölasta kaveripiirissä joista yksi vasta ihana 7kk pallero :)

Taas kirpparikasa kasvoi kun tajusin Pienemmän kasvaneen ja mittaus paljasti 3 cm, jotka ovat valehtelematta tulleet kahdessa viikossa. Ainakin housujen lahkeiden perusteella. Yhdet housut nimittäin laahasivat maata vielä kaksi viikkoa sitten kokeiltaessa, nyt eivät enää.
Isompi kasvaa kesäisin, syksyksi on turha ostaa etukäteen vaatteita.

Ei meidän pojista mitään pitkiä miehiä kasva näillä geeneillä, ei todellakaan.
Huvittaa, kun kavereiden vuotta nuoremmat vetelee Pienempää pidempinä menemään.
Allergita on haitanneet ehkä muutaman sentin Pienemmän kasvua, mutta enemmän se silti on geeneissä. Minä olen 159cm pätkä ja mies 172cm. Ja molempien puolelta mummot ja papat ovat myös aika lyhyitä.
Joten ei kai ihme, että pituusennustus antoi Isommalle 174cm ja Pienemmälle 171cm?
Kai ne kelpaa naisille sitten aikanaan, kelpaahan? :) Molemmilla on suuret, pitkien ripsien ympäröimät silmät, kauniit hymyt ja minä lupaan kasvattaa niistä kohteliaita ja reippaita, joten eihän se pituus voi haitata :).

Tämä tuli mieleeni nimittäin, kun tuttava FB:ssa sanoi, ettei edes katso alle 175cm miehiä. Siis ymmärrän tietysti jos nainen itse on pitkä, se voi vaikuttaa asiaan, mutta ei tämäkään nainen ole. Kuinkakohan monen hyvän miehen ohi hän tällaisen takia kävelee?
Toivottavasti se ei kuitenkaan ole kiveen hakattu sääntö, tunnen todella monta 170cm-175cm pitkää miestä jotka ovat huipputyyppejä, kuten omanikin ;).

4 kommenttia:

 1. Kelpaa ne. Mä en oikeasti usko, että se on pituudesta kiinni kelpaako naisille vai ei. Rakkauteen kai vaaditaan jotain ihan muuta kuin tietty määrä senttejä. ;)

  Mulla olis sulle jotain blogissa: http://aakkosblogi.blogspot.fi/2013/01/s-niin-kuin-sisustuselementteja-blogiin.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se voi olla vaikka jotkut niin väittäisivätkin ;)
   Kiitoksia, kävin heti nappaamassa :)

   Poista
 2. Kyllä ne tärkeimmät sentit on korvien välissä :) Ja jos nainen nyt välttämättä haluaa tuijottaa senttejä niin 170 senttisiä miehiä lyhyempiä naisia on rutkasti tarjolla :) Mää en tiedä olenko mää ahne, mutta tuommoinen luokitus ei alle 175 cm rajoittaisi kauheasti tilanteessa, jossa etsisi uutta parisuhdetta :) Siinähän sulkisi monta urosta pois valikoimasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut ihmiset on vaan rajoittuneita :D

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)