Google Analyticsin seurantakoodi

maanantai 14. tammikuuta 2013

Jotain keltaista

Keltainen on tänään lastenvaatteet. Kuten aiemmin kirjoittelin, hurahdan aika usein samaan, eli lastenvaatehysteriaan. En ehkä niin pahasti kuin jotkut, mutta kyllä minullakin iskee kausittain se "pakko saada juuri se vaate lapselle"- himo ja aika usein lastenvaate-blogien luomana.

Nyt on hehkutettu denimiä ja keltaista kevään ulkovaatteissa ja se keltainen olisi kiva meille.

Tykkäsin Molo Kidsin takista, mutta tuo nimi... Mies nauraa aina kuulleessaan sen ja ei se nyt minuakaan miellytä. Koitan kyllä ajatella, ettei se merkki edes näy sieltä kauheasti, eikä siinä missään lue metrin kokoisilla kirjaimilla Molo Lapset, vaan se on pikku lappu tai teksti jossain aika huomaamattomassa paikassa.

Ja käyttääkö kukaan enää nimitystä molo....? Minun kouluaikoina se oli ihan yleisesti käytössä, mutta en ole kuullut sitä kyllä muussa kuin lastenvaate-yhteydessä aikoihin?

Onneksi Polarn O Pyretiltäkin oli keltainen takki ;)

2 kommenttia:

 1. Meillä on paljon Molo Kidsin vaatteita. Ens alkuun hirvitti ja ärsytti tuo nimi, mutta nyt ei enää haittaa. Se keltainen haalari on ihana, mutta en oikein osannut sitä sitten kuitenkaan pukea tytölle. Hankittiin flamingon värinen talvihaalari ja kyllä muuten erottuu joukosta (positiivisesti). Eipä mene lapsi ihan helpolla ulkona hukkaan. Paljon on saanut kehuja myös, joku jopa kysyi, hohtaako haalari pimeässäkin :D Ens talveksi pitää saada lisää Moloa! ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen kyllä myös pääseväni yli tuosta nimestä ;) Oon nähnytkin sen ihanan neonpinkin haalarin, sehän teillä on? Se muuten näyttää oikeasti siltä, että vois hohtaa pimeässä :D

   Pienemmälle sopii keltainen, se kun on niin tummatukkainen jne, vaikka se ei minunkaan lemppareihin kuulu niin ainakin näkyisi ulkona hyvin :) Juu, eli mulle kans Moloa, kiitos ;D

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)