Google Analyticsin seurantakoodi

tiistai 22. tammikuuta 2013

Ja mitäköhän seuraavaksi... + Hädehaaste

Kosteuttavat farkut uutisoitiin IL:ssä viime torstaina. Mietin vain, että jos noissa jättäisi pikkarit pois niin kosteuttaako ne sitten... muutakin kuin ne sääret ;D

"Denim Spa Therapy For Legs -malliston farkkuihin on sekoitettu muun muassa aloe veraa ja jojobaa. Kolmas hoito on nimeltään "Smooth Legs" eli vapaasti suomennettuna sileät kintut. Sen tarkoitus on ehkäistä selluliittia." (linkin jutusta lainattuna)

En ole ikinä käyttänyt selluliittiin mitään. Pitäisiköhän? Kaverit suitsuttavat selluliittivoiteitaan kilpaa, mutta itse en oikein usko niihin... ja muistelen lukeneenikin, että se vaikutus on enemmän siinä pyörivässä liikkeessä jota siinä samalla tehdään kun hierotaan se rasva kroppaan.
Joten minä rasvailen ihan apteekin perusvoiteella. Mutta jos jollain on vinkkailla oikeasti toimiva tuote niin vinkkiä kehiin vaan, en ole niin tuote-uskollinen, ettenkö voisi vaihtaa Essex plussaani johonkin anti-cellulite-creamiin ;)

kuvan oikeudet STD
Vai toimisikohan Hädesalva selluliittiinkin? Suvi Trokee-Daktyylin naurattavan Häde-salva haasteen nappasin mukaani STD:n blogista.

Hädehaasteessa ei ole kyse kilpailusta eikä arvonnasta, vaan yhteen hiileen puhaltamisesta. Nyt joukolla keksimään toteuttamiskelpoisia käyttötarkoituksia kaikkien peräaukkojen kauhistukselle Hädesalvalle! Haasteen säännöt ovat hyvin yksinkertaiset:

1. Keksi yksi tai useampi uusi toteuttamiskelpoinen käyttötarkoitusehdotus Hädesalvalle. Salvan ainesosathan ovat lanoliini eli villarasva, vesi, Arachis hypogaea -öljy eli suomeksi maapähkinäöljy (allergikot huomio!) sekä mentoli. Se on siis lääkeaineetonta tahmaista mentolivoidetta eikä sisällä mitään sellaista, miksi sitä pitäisi käyttää juuri tai vain peräaukon seutuville.

Minun vinkkini on siis kokeilla Hädeä selluliittivoiteena! Tänään en apteekkiin pääse, mutta huomenna on sinne asiaa ja lupaan tulla ilmoittamaan miltä ko.tuote tässä tarkoiteuksessa tuntuu. Lorealin suosittu selluliittivoide  kun kuitenkin ilmoittaa vaikuttavaksi aineekseen minkäs muun kuin mentolin!!

2. Kopioi aiemmin haasteeseen osallistuneiden käyttötarkoituslista ja liitä oma(t) ehdotuksesi listan jatkoksi. Tämä voi edellyttää vähän muiden osallistujien vaklaamista, jos vain aikaa ja viitseliäisyyttä (ja kiinnostusta - mutta siitähän ei varmasti kenelläkään tähän osallistuvalla jää kiikastamaan, vai kuinka?) on, koska haaste luulatavasti kiertää samanaikaisesti monella taholla. Vinkkaillaanpa siis toisillemme, missä haaste kulkee, jotta pysymme ajan tasalla käyttötarkoituslistan sisällöstä!

Kiki käytti Hädeä tukkoisen nenun aukaisemiseen ja Lambada-liikkeisiin ;), Ärjyperä keksi käytön huulirasvana, ripulipyllyn pelastajana omalla vastuulla ja imetyksestä kärsineille nänneille jos luulee vauvan mieltyneen tujakkaan mentolin makuun :) Maija kokeilisi Hädeä vesirokkonäppylöihin, auringon polttamalle iholle, jälleen omalla vastuulla petipuuhien piristykseksi ja ei-ikinä-muttamieleentulisilti vinkkinä eläinten yllättämiseen, heh. Suvi Trokee-Daktyylin oma vinkki oli viilentävänä jalkavoiteena.

3. Laita Hädehaaste logon kera eteenpäin niille, joiden huumorin uskot kestävän sen, ja/tai joilla uskot olevan mahdollisesti käyttöä Hädehaasteen informaatiosisällölle.

Minäpä jaan tämän Nollavaimolle, jonka huumorin uskon tämän kestävän ;)

4. Jos kehtaat, kopioi logo blogisi reunaan merkiksi siitä, että olet jo osallistunut haasteeseen. 

Tehty :)

5. (Vapaaehtoinen) Kauhean mukava olisi, jos Hädehaasteen liikkelle laittanutta STD:tä muistettaisiin välillä informoida haasteen kulusta halki blogiteollisuuden. Älä siis kursaile, vaan käy rohkeasti jättämässä esim. alkuperäiseen Hädehaastepostaukseen kommentti ja linkki omaan blogiisi, josta pääsee kurkistamaan miten pitkäksi käyttötarkoituslistaa on saatu 
kasvatettua :)

Ilmottauduttu :D

6 kommenttia:

 1. Kohta on apteekeista Häde-salvat loppu, kun kaikki etsii uusia käyttörarkoituksia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Laittakaan lisätilaus menemään, Hädet on loppu!" :D
   ja Hädesalva-tehtaassa (koska tietysti sellainen on olemassa..) tuplavuorot ;D

   Poista
 2. Oho! Tästä rasvastahan alkaa olla moneksi. Saakohan tää kohta lisänimen blogirasva? ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apteekeissa kysellään monikäyttöistä blogirasvaa :D

   Poista
 3. Jos toi toimii selluliittivoiteena, niin kerro sit. Määki voisin harkita sen käyttöö muhkurareisilleni. :-D

  VastaaPoista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)