Google Analyticsin seurantakoodi

torstai 24. tammikuuta 2013

Hemmetin hermostunut!!

Asia 1) Kävin apteekissa. Arvatkaa muistinko sen Hädesalvan?! Eli uusi reissu edessä (no unohtu mulla buranakin) vielä!!

Asia 2) Mennään huomenna klo.12 kuuleen saatiinko asunto ja jos saatiin niin kirjoitetaan sopimus heti. AAAAARRRRGGGHHH, miten mä voin nukkua yön?! (Luultavasti hyvin, koska viime yönä nukuin todella huonosti...)

Asia 3) Mun puhelin värkkää. Inhoan uuden puhelimen hankkimista. Inhoan.

4 kommenttia:

 1. Oi vitsi, miten jännittävää tämä asuntoasia. Muuttaminen on aina niin ihanaa ja ihan kauheeta samaan aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liian jännittävää ;D Me ollaan asuttu tässä vasta 3vuotta ja tämä missä nyt asutaan on aivan ihanne vuokra-asunto ja ihan hyvin oltaisiin voitu pysyä vuokrallakin, mutta ne penteleet nosti tämän vuokran hintaa j-o-k-a vuosi ja ne nostot oli isoja. Tänä vuonna ei sit nostettukaan vuokraa pelkästään, vaan nostivat sitten myös vielä autopaikkaakin tuplaksi ja meni hermot!! Kun samalla rahalla maksaa jo tosiaan omaa (jota ihan todella kaikki meille jaksoi toitottaa...). Tosin pientä omaa ;D ei me ihan näin montaa neliöä saada... Ja kun haluaa pysyä tietyllä alueella niin siinä on aikalailla rajoitteensa, tämä on kolmas asunto noin suunnilleen vuoden sisään joka on tullut myyntiin tällä alueella ja siinä on edes neliöt suunnilleen kohdillaan, eikä tarvitse remppaa lattiasta kattoon.

   Poista
 2. Toivottavasti saatte sen asunnon, pidän peukkuja! :) En muista oonko ennen kommentoinut, mutta seurannut olen blogia jonkun aikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit :) Ja kiitos peukutuksista, todella tarpeeseen :D

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)