Google Analyticsin seurantakoodi

maanantai 14. tammikuuta 2013

Bloglovin ja muuta

Nyt se blogin osoite on muutettu Bloglovinissa ja laittoivat sähköpostia, että myös seuraajat sitä kautta on siirretty. Menin tarkistamaan ja 0 seuraajaa :(
Lähetin lisää säköpostia :) Ehkäpä ne osaa jälleen korjata ongelman?

Isompi tekee tuossa äidinkielen läksyjä ja kinuaa samalla lupaa lähteä läksyjen jälkeen kaverille. Minusta olisi niin ihanaa köllähtää ruoan jälkeen Isompi kainalossa sohvalle (Pienemmän haki mummo mummolaan tunti sitten), mutta en oikein henno kieltääkään kun muuta syytä ei ole kuin se, että äiti haluaisi halailla isompaa poikaansa :)
Ja kun "koko viikonloppuna en mennyt", selittää poika. Ei mennytkään, oli ihan mielellään kotona ja leikki pikkuveljen kanssa ja vietettiin aikaa perheenä. Minulla on vain harmillisen vähän aikaa kahdestaan enää Isomman kanssa, kun sillä on omiakin menoja, kavereita ja harrastuksia... Niin ne kasvaa ;)

Pitänee järjestää meille yhteinen päivä taas tässä joskus, mennään pojan pyynnöstä yleensä silloin ostoskeskukseen jossa vain kuljeskellaan, katsellaan ja sit mennään ravintolaan syömään ja jälkkärit päälle, tietysti ;)

ps. Olin kokonaan unohtanut kirjoittaa siihen aiempaan haasteeseen omat kysymykseni, joten nyt siellä olisi sellaisetkin.. Tämän siitä saa kun on Post-it laput lopussa!!

4 kommenttia:

 1. Ou jeah, käyn kopsaamassa kysymykset, tänks! Ja tsekkaan Bloglovinin. Jospa löytyisit sieltä, niin helpostikos sitä Follow -nappulaa painaa.

  Sulle olisi tunnustus tuolla blogissani :)

  VastaaPoista
 2. Hirveetä, näistä päivityksistä ei tule tietoa siihen listaan mikä tulee siihen lukuluettelon viereen. Mää tulin ikävissäni tutkimaan, että olenko lukenut kaikki vanhat postaukset ja täällähän oli uusia. Korjaakohan ne siellä bloglovingissa sen vai täytyykö mun osata itse tehdä joku muutos? Mää käyn varmuudeksi siihen asti joka päivä stalkkaamassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyiskö tällä rullallallei nimellä tätä blogia...? Ei ihan toiminut siellä se osoitteenvaihto niinkuin ohjeessa luki,pah!!

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)