Google Analyticsin seurantakoodi

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Aurinko

Olen talvi-ihminen. Vähän syyskin, mutta talvi on ominta aikaa. Siksi olenkin ollut aika ihmeissäni, kun tänä vuonna ensimmäistä kertaa ikinä olen haaveillut kesästä. Minä?

Minähän rakastan eniten lumikinoksia, huurteisia puita, tykkylumipuita, lumileikkejä, pulkkamäkeä, potkureita ja liukureita, lumienkeleiden tekoa ja jopa lumen kolausta!

kesällä 2012
Ja nyt huomaan vilkuilevani sillä silmällä uikkareita, hellemekkoja ja sandaaleita kesken ihanimman tammikuun?!

Osa syynä on heti kesän aloittava reissu Korfulle. Heti kun Isomman koulun ovet sulkeutuvat kesäksi me kirmaamme lentokentälle suuntana Korfu. Yleensähän meidän kesälomareissut ovat sijoittuneet syksylle, mutta tämähän onkin anopin kustantama ylimääräinen (ja tervetullut) reissu!

Ja tosiaan, perinteinen aurinkorantaloma jota minä yleensä myös vieroksun onkin nyt noussut odottamisen arvoiseksi asiaksi! Mikä minuun on mennyt?


Lämpö ja aurinko on jotain mitä huomaan ajattelevani melkein joka päivä. Yhtäkkiä tajuan haaveilleeni lämpimästä maasta paljaiden jalkojeni alla ja auringon lämmöstä iholla.

Meneeköhän tämä talvihullun aurinkohuuma ohitse vai onkohan tämä taas näitä iän tuomia juttuja joissa huomaan pyörtäväni mielipiteitä itsestäni vähän väliä;D

Aiemmin en ikinä myöskään tehnyt ostoksia valmiiksi kesää varten, mutta nyt hurahdin ostamaan maximekon ja uimapuvun jo valmiiksi odottamaan. Aikaisemmin ostin sitten vasta kun alkoi näyttämään siltä, että mittari huitelee vakituiseen kunnolla lämpimän puolella :)6 kommenttia:

 1. Hei mähän olenkin sitten ihan päinvastainen! Aina niin kevät- ja kesäihminen. Palelen ja inhoan pakkasia... siis yleensä. Nyt jostain merkillisestä syystä tänä talvena ja viime talvena olen nauttinut talvesta, lumesta ja pakkasesta. Ja jopa syksyistä myrskytuulineen ja vesisateineen. En tajua mitä on tapahtunut? Olenko tullut vanhaksi vai mistä yhtäkkinen mielenmuutos. Ei sen puoleen, kesä ja kevät on edelleen rakkainta aikaa, mutta ihmeellisesti olen alkanut tykkäämään KAIKISTA säistä =)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On minullekin silti talvi rakkainta aikaa :) Mutta nyt huomaan olevan hauskaa myös se kun kesä on tulossa :)

   Poista
 2. Mietin tänään, kuinka talvikaan ei ole tuntunut pahalta nyt kun on ollut lapsen kanssa kotona. Ehtii nähdä sen lyhyen valoisan hetken, eikä ulos ole pakko lähteä jos taivaalta sataa räntää vaakasuoraan. Sitäpaitsi nythän on melkein jo kevät. Talitintit lauloivat ja sirkuttivat niin lujaa, että tuli kevätfiilis. Oli jo aika lämmintäkin. Vain kevään tuoksu enää puuttui :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset, mikä ihana tekosyy ;D Tänään on ollut tosi keväistä, ihanaa :)

   Poista
 3. Muista laittaa blogiin, kun lähdette :) Mää olen tottunut sun säännöllisiin postauksiin ja saan slaagin, jos sää yhtäkkiä katoot :)

  VastaaPoista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)