Google Analyticsin seurantakoodi

perjantai 4. tammikuuta 2013

10 ilahduttavaa asiaa

Haaste Periaatteen Naiselta, kymmenen (10) ilahduttavaa asiaa.
Ei pitäisi tuottaa vaikeuksia :) tänään on hyvä päivä :)

1) Tarina päivässä- haaste. Tykkään niin :)

2) Kaakaokahvi aamulla

3) Lapset kun ne leikkii sovussa yhdessä. Ja kun ne halaa aamuisin toisiaan, aivan kuin yö olisi ollut pitkä aika olla erossa. Se, ettei ikäero ole haitannut ainakaan vielä yhtään, ne puuhaa yhdessä, ne tulee toimeen ja ne on toisilleen tärkeimmät mitä on.

4) Maissinaksut. Pienempi on pystynyt syömään niitä jo kaksi päivässä! Iso asia, kun lapsi oksensi ennen jo maissitärkkelyksen hippusesta.

5) Stockalta tilaamani La Case De Cousin Paul sisustusvalot, jotka ovat nyt noin kuukauden olleet olohuoneessa ja ilahduttavat joka päivä edelleen. Minun ovat nuo oikealla olevat violetti-harmaat. Ainakaan nettikaupasta en tuota väriä enää löytänyt, muita värejä oli.

6) Ystävät. Ja niiden salaisuudet ;) Nytkin mielessä yhden ystävän ihana, pieni salaisuus. Juu, juurikin sellainen joka yleensä paljastetaan noin 3kk kuluttua :)

7) Netflix. Kamalaa, telkkarinarkkari taas täällä hei! Mutta minkäs minä sille voin? Se vain on jotain niin kätevää ja mahtavaa. Lukematon määrä ohjelmia ja elokuvia saatavilla milloin haluaa. Tarvittaessa myös lapsille ;)

8) Pataruoat. Näin talvella rakastan ruokia joita haudutetaan kauan uunissa.

9) Kommentit :) Minusta on ylettömän käsittämätöntä, että blogissani on yhtään lukijaa :) Ja se, että joku kommentoi menee jo yli käsityskyvyn :) Kiitoksia kaikille jotka täällä jaksaa käydä!!
Toki en yhtään pahastu jos niitä lukijoita ilmestyy lisää, mutta kun niitä on yhtään enemmän kuin 0 on aika mahtavaa :D

10) Koti. Minua ilahduttaa aina tulla kotiin. Olen saanut tehtyä kodista juuri sellaisen lämpimän pesän joka näyttää minulta ja jossa on hyvä olla. Lisäksi kotona on aina turvallinen ja rakastettu olo. Mikä sen tärkeämpää?

Nyt kun kymmenen on saatu täyteen laitan tämän haasteen eteenpäin Kikille, K.Ärjynperälle ja Usko tai pois blogiin! :)

6 kommenttia:

 1. Mää kiitän haasteesta ja laitan postausta tulemaan :) Ja täällä blogissa käy mielellään, tykkään, ihan hirveesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odottelemaan siis mikä sua ilahduttaa :)

   Poista
 2. Kiitos haasteesta! Jo tämä ilahdutti tänään :) Nuo sisustusvalot on ihania. Meilläkin on makkarissa harmaa-keltaiset pallot ja ovat niiiiiin nätit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen kauhean varovainen ostamaan sisustukseen mitään verkkokaupoista, jos en ole nähnyt sitä jossain ensin, mutta nämä oli ihan pakko saada ja kertaakaan en ole katunut :) Ilahduttavaa ilahduttaa :)

   Poista
 3. Haasteeseen vastattu Ja seiska kohdan kanssa täysin samaa mieltä. :D

  VastaaPoista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)