Google Analyticsin seurantakoodi

torstai 27. joulukuuta 2012

Odottamaton matka Aamuviiden postaukseen

Katsottiin sitten Hobitti eilen miehen kanssa eilen, vihdoinkin.
kuva täältä
Aluksi mietin 3D:n mielekkyyttä, olenhan katsonut kaikki alkuperäiset Taru Sormusten herrasta kolme osaa "vanhanaikaisesti" aivan ilman mitään D:tä, mutta viimeisetkin epäilyksen rippeet haihtuivat örkkiluolan taistelussa (no joo, jo sitä ennen, mutta varmasti viimeistään siellä)!
En ollut odotuksesta huolimatta mitenkään valtavan innostuksen vallassa elokuviin mennessä, lähinnä koska olin ehtinyt jo lukea aikamoisen määrän arvosteluja joissa tähdet olivat 3/5 ja elokuvaa moititaan pitkäveteisyydestä, kääpiöiden liiasta samankaltaisuudesta (no kyllä se ihana James Nesbitt sieltä erottui ja ihan tarpeeksi ne muutkin!) ja muusta hömpänpömpästä.

Ihan sama! Minä rakastin tätä elokuvaa!! Minusta tämä vetää vertoja aivan TSH-saagalle tai paremminkin, on aivan samaa sarjaa!
Ok, kyllä minun peppuni oli vähän puutunut elokuvan jälkeen (onneksi omaan hyvät pehmusteet omasta takaa, joku luisevampi pyllyinen voisi valittaa enemmänkin), mutta mitä siitä?!
169 minuuttia olin siellä, Keski-Maassa ja se oli ihanaa, taianomaista!!

Hobitin olen lukenut kirjana muistaakseni kaksi kertaa, mutta viimeisinkin kerroista on jo noin 15 vuotta sitten. TSH olen lukenut kirjana muutaman vuoden välein, tällähetkellä luen sitä Isommalle ääneen.
Varmasti Hobitti on kolmiosaiseksi venytettynä sisältävä kirjan ulkopuolistakin materiaalia, mutta luultavimmin siksikin, että nämä kaikki Jacksonin elokuvat sitoutuvat yhteen, minusta on juuri hyvä nähdä tuttuja näyttelijöitä samoissa rooleissa myös tässä elokuvassa.

Richard Armitage on muuten aivan upea Thorin, niin upea kääpiökuningas(/prinssi), ettei muusta väliä! Muutenkin roolitukset ovat niin kohdallaan,että harvassa elokuvassa, saati elokuvasarjassa voi puhua samasta. Cate Blanchett oli edelleen ihmeellisen eteerinen Galadriel, vastaten täysin sitä kaunista kansaa jota kirjoissa kuvataan. Hugo Weaving on ainoa jota olen (myös Matrix-fanina) joutunut nieleksimään näissä elokuvissa, mutta kunhan siitä ekasta kohtauksesta jossa hän on pääsee yli, niin kyllä se siitä!

Ja se siitä sitten, seuraavaa osaa odottamaan siis :) Juonesta tai muusta vastaavasta en viitsi edes kertoa, koska on olemassa kahdenlaisia ihmisiä. Niitä joita kiinnostaa ja niitä joita ei ;) Jos oikeasti kiinnostaa niin luultavimmin tietää jo, mistä kirja ja elokuva kertovat.

 Ihana soundtrack tässä myös on :)

Lisäksi maininnan saa myös dokumentti Aamu viiden postaus joka on katsottavissa Ylen Areenassa vielä 11 päivää! Sain linkkivinkin edellisen kirjoitukseeni ja katsoinkin heti. Ja tykkäsin. Dokkari kertoo kolmesta erilaisesta bloggarista, joista yksi (ja minua eniten kiinnostanut) on muoti- ja lifestyle bloggari MouMou, jonka blogia olen seurannut aika varhaisesta saakka. Ihmetystä minussa herätti Moumoun kohdalla maininta "huippumuotibloggari", koska itse en kyseistä blogia miellä yhtään huippumuodista kertovaksi, vaan paremminkin elämänmakuiseksi muotiblogiksi, iso osa ostoksistakin kun on kuitenkin peruskaupoista ja nettikauppa ostoksia, niitä joihin jopa minulla on varaa ;) Onhan siellä toki mukana joskus niitä kalliimpiakin merkkejä ja vastaavia, mutta huippumuoti?
Yleensä tykkään enemmän arkeen perustuvista perhe tmv blogeista, sellaisista hymyilyttävistä ja elämänmyönteisistä ja elämänmakuisista, mutta sitten seuraan vakituiseen myös muutamaa "nuorten naisten" blogia, naisten joiden kanssa minulla ei enää tunnu olevan paljoakaan yhteistä, paitsi sitten rakkaus meikkeihin, kauniisiin juttuihin ja uutuuksiin ;)
Mutta elämäntilanne on eri, se minua ehkä kiinnostaakin? Oma perhe-elämä alkoi varhaisessa 20v+ iässä ja tuollainen vapaa ja vilkas elämä parinkympin paremmalla puolella on jäänyt elämättä. Ei sillä, että sinne tai sellaista hinkuaisin, mutta on mukava välillä vilkaista millaista se on :)

Dokumentin poliitikko (ja bloginsa) ei niinkään kiinnostanut, en ole järin Oulun seudun politiikasta (...ok, politiikasta yleensä...) kiinnostunut, mutta se porilainen äijä! Pakkohan sen blogiin täällä oli käydä tutustumassa. On se niin jännä kuinka blogeja todella riittää jokaiseen mielenkiinnon kohteeseen!

Nyt kuitenkin iltateelle ja samalla lukemaan niitä blogeja jotka minua eniten kiinnostaa ja joita on pakko vilkuilla päivittäin, ettei vaan jää jostain paitsi ;) Ja MouMou löytyy tuolta sivupalkistakin :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos paljon palautteestasi! Perustelemme huippu-sanan käyttöä sillä, että Iina on huippu siinä mitä tekee. Blogi on yksi Suomen suosituimmista muotiblogeista ja se jos mikä on huippua. Vaikka kyseessä ei olisikaan huippumuoti.

    VastaaPoista
  2. No se on totta, harva on päässyt vastaavaan asemaan nuorena tavallaan tyhjästä ponnahtaneena bloggarina :) Sekoitti ehkä vähän nimenomaan tuo huippumuoti ;) kun sen tosiaan miellän vähän eriasiaksi, mutta huippubloggari kyllä!

    VastaaPoista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)