Google Analyticsin seurantakoodi

sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Karhunpoika sairastaa

Ja vähän karhunpojan äitikin. Tultiin kotiin, flunssassa, kuumeessa ja äkäisinä.

Onneksi muut päivät menivät erittäin kivasti :) Viime yönä alkoi kuitenkin ensin mulla kohoaan kuume ja kurkkuun ilmestyi jotain kaktuksen tapaista... Ja noin pari tuntia horteista unta kavereiden vierashuoneen sikakovalla sohvalla niin kuulin Pienemmän itkevän lastenhuoneen kimppapatjalla. Kun menin katsomaan niin poikahan oli ihan tulikuuma. Se sai tulla sit äidin kainaloon sinne sohvalle, jossa tärisimme yhdessä kuumehorkassa... Tottakai unohdin tästä reissusta ne ainoat meidän Pienemmälle sopivat särkylääkkeet ja lähimpään auki olevaan apteekkiin oli matkaa aivan liikaa.

Aamulla tehtiin sitten lähtöä. Pienempi reipastui jopa vähän pelailemaan kavereiden kanssa siinä, posket kirkaanpunaisina ja tulikuumina, mutta hyväntuulisena. Mun 2h horkka ei riittänyt hymyilyttämään, mutta mulla nyt sentään on aina (reuman takia) pari särkylääkettä laukussa mukana. Ne auttoi siihen, et sulloin miehen apuna auton täyteen ja lähdettiin kotiin.

Pitkä viikonloppu oli ihana, mutta mielelläni olisin ottanut toisenlaisen lopun, kiitos.

Kotona oon juonut noin 3l teetä ja Pienempikin sai särkylääkkeen ja äidin kätköistä löytyneen lahjaksi varatun (ja nyt annetun) Wii Partyn, jota ovat Isomman kanssa tahkonneet urakalla nyt muutaman tunnin.

Mies laittoi pyykkikoneen päälle ja minä rojahdin tunniksi nukkumaan. Nyt kun heräsin niin kurkku ei ole enää kipeä, ihme kyllä. En kylläkään uskalla edes ajatella, et "oispa tää joku lyhyt flunssajuttu", koska silloinhan se ei todellakaan ole sitä vaan manailen tätä lausetta ensi viikon tiistaina jolloin olemme kököttäneet sisätiloissa reippaasti yli viikon ja yskä, nuha ja kuume ovat iskostuneet päälle jäädäkseen.
Miten niin uskon Murphyn lakiin??

3 kommenttia:

 1. Pikaisia paranemisia sinne sairastuvalle karhunpojalle ja äidille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja pakko hehkuttaa, et keksin viimeinkin miten tähän saa tän tällaisen vastaustavan, eikä tarvii vastailla "omalla kommentilla". JES! ...tiedän, et kaikki muu tietää jo tän, mut mulle ihan uus asia!! ;)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)