Google Analyticsin seurantakoodi

torstai 13. joulukuuta 2012

Antakaa lämpöpeitto!

Nukuin huonommin kuin aikoihin viime yönä. Tai ehkä se nukuin on väärä ilmaus, kun yö meni paremminkin valvoessa. Nyt oon ihan jumissa, päätä särkee ja ajatus ei kulje.
Pitäis meikatakin muka, pankissa lainaneuvottelut klo.13. Ei ole kovin suuria odotuksia siitäkään, kunhan käydään, mies tulee suoraa töistä ja jatkaa takaisin töihin siitä.
Pojat menivät mummolaan, Isompi pääsi juuri koulusta ja menee suoraa sieltä. Kovasti äitini koitti houkutella minuakin sinne sitten pankin jälkeen, pullakahville, mutta minua houkuttelee enemmän mahdollisuus päiväuniin!

Havahduin tänä aamuna vasta siihen, että joululomaankin on tosiaan viikko. Ja ensi viikolla pojalla on koulussa normaali päivä vain maanantaina, muina päivinä on vaikka mitä toimintaa ja juttua. Mutta miksi ihmeessä koulun jouluruokailu oli eilen?! Minusta loogisempi päivä olisi ollut esimerkiksi ensi viikon keskiviikkona? Kun kuitenkin silloinkin koulussa se ruokailu on? No mutta eilen pojalle oli maistunut todella hyvin kinkku ja laatikot ja rosolli, mutta luumukiisselin kohdalla oli tullut stoppi. Ja Isompi on normaalisti todellakin kaikea syövä lapsi, hyvin ennakkoluuloton. En voi syyttää. Luumurahka on minusta hyvää, mutta kiisseli ei!

Nyt teetä juomaan sohvalle lukien eilen tullutta Avotakkaa. Palelu on väsymyksestä johtuen aivan uusissa ulottuvuuksissa. Jos peruspäivänäkin tuntuu, että palelen niin nyt se ois palelua potenssiin sata. Saisikonkohan vihdoin sen lämpöpeiton... tosin ilmeisesti miehen vihjailuista voisin päätellä, että ensi viikolla saan sen ;)

2 kommenttia:

  1. Kyselin jälkikasvulta onko koulussa ollut jo jouluruoka. On kuulemma ollut ja nyt me kinastellaan onko lapsi syönyt viime jouluna porkkanalaatikkoa, kun kouluruuasta oli kelvannut kinkku ja porkkanalaaatikko :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ens viikolla on sitten kuulema sitten joulupuuro, ok... Meillä poika oli kuulema syönyt jokaista laatikkoa, mutta ei se muistanut mitä ne oli ja miltä ne maistui ;D

      Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)