Google Analyticsin seurantakoodi

torstai 15. marraskuuta 2012

Substanssii!

Sain blogielämäni ensimmäisen tunnustuksen ja kiitos siitä lähtee varsin subtiilille Periaatteen Naiselle!

Tottakai minun blogissani on ainesta (vaikka mihin), vielä kun aikakin riittäisi samanmoiseen :) Sisältöä koitan saada aikaiseksi, mutta olen vielä lapsenkengissä tässä asiassa, en esimerkiksi ole oppinut laittamaan fiksuja ajatuksiani ylös (jotta muistaisin myöhemmin kirjoittaa niistä), jolloin siitä seuraa se tosiasia, että päässäni enemmän tilaa vievät harmittomat ajatukset pääsevät tänne ihmisten ilmoille paljon useammin kuin ne fiksut pähkäilyt :)


 Tunnustukseen (iih!!) liittyy, että kirjoittaa mukaan 8 satunnaista asiaa itsestään. Joten täältä pesee:

1) Luen välillä teinikirjallisuutta. Luin Nälkäpelit reilusti ennenkuin ne olivat ns. muotia. Nyt luen Ally Condien Crossed:a. Lähinnä siis teinien puolelta tulee etsittyä scifiä ja fantasiaa.

2) Rakastan tumman violettia väriä. Niin pukeutumisessa kuin sisustuksessa. Taidan mätsätä verhoihini :)

3) Haluaisin harrastuksen. Selaan jatkuvasti kuntosalien yms tuntilistoja haaveillen milloin astangajoogasta, milloin hotjoogasta (tämän hetkinen haave nro1) ja toisinaan afro dancesta. En saa lähdettyä mihinkään. Ehkä joskus...

4) Jos saisin viettää kotonani viikonlopun täysin yksin, se sisältäisi tasan kirjoja ja pari elokuvaa. Ja sängyn. Haaveilen siis myös siitä, että saisin nousta sängystä rauhassa, milloin haluan ja haahuilla kotonani miten haluan ja maata viltin alla villasukat jalassa niin kauan kuin haluan :)

5) Tykkään höpötellä puhelimessa pitkiä aikoja. Teininä soitimme kavereiden kesken puheluita joissa soitimme toisillemme mankalla (!!) c-kasetilta luurin kautta musiikkia, yleensä radiosta nauhoitettuja kappaleita. Joissa suututti se, kun juontaja alkoi puhua kappaleen lopun päälle :D Nykyisin en sentään soittele musiikkia puhelimeen, mutta edelleen jos minulla on asiaa niin soitan mieluummin kuin esimerkiksi laittaisin viestiä txt tai facebookissa tmv.

6) Inhoan suolakurkkua. Kierrän kaukaa kaupoissa ne suolakurkkutynnyritkin. Haju on hirvittävä.

7) Tulen nälkäisenä valtavan kiukkuiseksi. Koitan olla olematta niin nälkäinen koskaan, se ei ole hauskaa katseltavaa.

 ja viimein se nro 8) Tykkään julkkisjuoruista.

Mun pitäisi laittaa tämä eteenpäin 8 bloggarille, mutta vaikka luenkin paljon mahtavia blogeja niin nyt ei älli riitä jakamaan niin usealle. Joten tyydyn jakamaan tämän seuraaville uusille ja vanhoille tuttavuuksille:

kiki´s home everything-has-beauty..., Usko tai Pois Blogit.

Jostain kumman syystä en ensimmäiseen enkä viimeiseen blogiin pysty kirjautumaan lukijaksi vaikka kuinka yritän, lueskelen sen sijaan sitten sieltä taustalta. Nämä ovat myös uusimmat tuttavuuteni joiden lukemisessa olen aivan alkuvaiheessa, lupaavalta vaikuttaa :) Everything has beuty, but not everyone sees it...- blogi taas kuuluu blogeihin joita aloin lukea blogeihin ylipäänsä tutustuessani ja olen lukenut siitä saakka.5 kommenttia:

 1. Oi, oi. Mää olen niin tohkeissani. Mää ensin vähän hikoilutan silmiäni ja sitten mää alan kehumisrumban. Kiitos! Ja mää olen kovasti nauttinut sun pähkäilyistä täällä blogissa, sää olet todella ansainnut tämän tunnustuksen! Mää uskallan sulle tunnustaa, että mää tykkään teiniohjelmista. (Tai kyllä niistä Aavekuiskaaja varmaan oli aikuisille kun se tuli keskellä yötä.)

  VastaaPoista
 2. Minäkin oisin voinut lisätä listaan teiniohjelmat, Aavekuiskaaja kuuluu mun suosikkeihin myös, mutta tällähetkellä katson Doctor Whon 6 kautta :) Scifi/kauhu/fantasia sarjat ja elokuvat on ihan pakollisia mulle, ei haittaa vaikka ne ois vähän teinejä tai lievästi kitchiä :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että jaksat edelleen roikkua mukana. ;)

  Kiitoksia tunnustuksesta. <3
  Näitä asioita itsestäni olen blogihistorian aikana kirjoitellut useamman kerran, joten en tiedä mitä uutta voisin kertoa. =D
  Pitääpä laittaa muhimaan pääkoppaan.

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon tunnustuksesta! :)

  VastaaPoista
 5. Hyvän blogin lukemisesta saa hyvän mielen :) (eli teidän molempien blogeista).

  Mulla tuli satunnaisista asioista ekana mieleen, että ai niin, tilasin juuri sukulaiselta uudet pitkävartiset villasukat, olen käsityötaidoton ;) mut se jäi sit kuitenkin tilalle 9, eli julkaisematta :D

  VastaaPoista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)