Google Analyticsin seurantakoodi

keskiviikko 14. marraskuuta 2012

LivBox

Vastaanotin tänään sähköpostiini LivBox kutsun ja samantien tilasin palvelun itselleni. Mahtavaa!!

LivBoxin kuva LivBoxin nettisivuilta


LivBox tietoa! Marraskuun kosmetiikkapakettiin en ole päässyt, se on ilmeisesti ollut harvoille ja valituille oleva lähetys mainostusmielessä, mutta jospa nyt saisin ihanaisen yllätyspaketillisen kosmetiikkaa joulukuuksi ( ja tammikuuksi ja helmikuuksi!).

Kokonaishinnaksi tuli pikkaisen päälle 40e postikuluineen ja tilattavissa oleva aika on 3kk, jatkuva tilaus on tulossa valikoimiin myöhemmin. Jos tämä on yhtään niin hyvä kuin Brittien GlossyBox niin jatkan kyllä tilaamista!

GlossyBox toimii Briteissä (ja yhteensä 15 maassa, sis. mm. Ruotsin!) sillä periaatteella, että joka kuukausi maksetaan 21 puntaa (käsittääkseni) ja sieltä lähetetään tuotepaketti, jossa on 5-6 erilaista kosmetiikkapakkausta, esimerkiksi rasvoja, kynsilakkoja, huulikiiltoja yms, vaihdellen joka kuukausi eri tuotteita ja eri firmoja. Ideana on se, että ihmiset (naiset, heh) saa kokeilla uusia tuotteita.

LivBoxin pitäisi ilmeisesti toimia samalla tavalla.

Suomen marraskuun LivBox paketti sisälsi Boss Nuit Body Lotion, Isadora magneettilakan sävyllä Nothern light, Lumene Time freeze pikakaunistajan, Goshin musta/harmaa/helmenvaalea sävyisen luomiväripaletin ja vielä musta silmämeikkikynän (ilmeisesti Rimmeliltä?).

Briteissä boxissa on yleensä pari normaalikokoista tuotetta ja sitten kokeilukokoisia/minikokoisia tuotteita, Suomen paketista en tiedä vielä. Marraskuussa ainakin oli tuon 5 tuotetta. Ja blogiin pitäisi ilmeisesti tulla sitten vielä meikkivinkkejä aina niistä tuotteista joita paketista paljastuu :)

Myönnän olevani kosmetiikan suurkuluttaja ja mainoksien armoton uhri. Juoksen aina ostamaan uuden, mullistavan ripsivärin ;D joten toivon tämän tuovan helpotusta ainaiseen "haluan kokeilla sitä&sitä/vielä tätä"-meikkihimotukseeni :)2 kommenttia:

  1. Suomessa on myös CherieBox niminen suomalainen yritys, joka toimii samalla konseptilla. Sinne pitää ilmoittautua jonotuslistalle.

    VastaaPoista
  2. On vai :O Kiitos vinkistä, äkkiä googlettamaan :) t: meikkinarkkari :)

    VastaaPoista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)