Google Analyticsin seurantakoodi

perjantai 30. marraskuuta 2012

Ja perjantai-iltaa :)

Kävin tosiaan kampaajalla, uudella sellaisella. Tykkäsin kovasti! Ainakin nyt ekalla kerralla ;) Jostain syystä mua on vuosikausia vaivannut toisen/kolmannen kerran kirous, eli hyvä kampaaja muuttuu omituiseksi tupeltajaksi ;)
Tämä oli kohtuu hintainen (siis mut oikeesti, on ne kalliita... hyvä syy kasvattaa? Ei tarvitsisi kokoajan laukata...) ja teki tarkkaa työtä. Siitä pidin erityisesti. Tykkään graafisesta linjasta ja sehän tarkoittaa sitä, että jos ei kampaaja ole tarkkana niin kotona mulla on sitten sakset kädessä kun tupsuja paljastuu sieltä&täältä.
Apua, nyt kuulostaan liikaa vaativalta kampaamovihaajalta, mutten todellakaan tarkoita sitä. On vaan niin kiva kun etuhiukset on millin tarkat :)

Sitten toiseen aiheeseen: Oon tainnut täällä joskus kirjoitellakin, etten kauheasti pidä naislaulajista, siis joistain joo ja joistain kappaleista kyllä jne, mutta Pink:ä olen fanittanut ihan ensimmäisestä albumista saakka. Ja keväälle on jo keikkaliput varattuna :) (jee!!)

Ja nyt nämä kaksi uutta kappaletta, iih. Piste. Toinen saa itkemään ja toinen nauramaan. Jokainen voi itse päätellä kumpi tekee kumpaa ;)Ensin Pink: Try ja sitten saman leidin True Love.

ps. Pinkin fysiikka. Hui. Ja samalla joo, tahdon myös jotain tuollaista näiden pullareisien tilalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)