Google Analyticsin seurantakoodi

torstai 8. marraskuuta 2012

Arkiajatuksia

Siis mullahan oli taas päässä vaikka mitä kirjoitettavaa, päivällä. Pitänee opetella kirjoittamaan haluamani ajatukset muistiin, jottei käy niinkuin taas tänään. Nyt kun istuin tähän koneelle niin päässä ei ole enää (melkein) yhtään ajatusta.

Normaalisti kirjoitan TO DO-listoja vähän joka asiasta, joten ei suurta muutosta siihen asiaan, pitää vaan jotenkin vielä muistaa, että pitää muistaa kirjoittaa ajatuksensa ylös ;)

Eilisen hurjan siivouspäivän vastapainoksi tänään oli hurja telkkarin töllötyspäivä :) katsoin aivottomana kaikennäköisiä ohjelmia sohvalla maaten. Esikoinen oli koulussa vain 9-12, mutta koska läksyjäkin tuli vain yhdestä kirjasta niin hän kirmasi kaverilleen heti läksyjen jälkeen ja Pienempi taas pääsi mummolaan lellittäväksi jo aamulla :)

Taidan muuten alkaa kutsumaan täällä blogissa Esikoista Isommaksi, tuntuu loogisemmalta ja lisäksi mukavammalta. En oikein tiedä miten kutsumanimeksi täällä livahti tuo esikoinen, en todellakaan käytä moista sanaa ollenkaan oikeastaan normaali elämässä...

Wikipedian avulla selvisi mitä on kyyttö. Kuva napattu reseptilinkistä.
Minun päässäni pyörineitä vähemmän tärkeitä asioita TOP5:

1) Sebastian Vettelin suomenkielen taito

2) Kyyttöpata. Niin herkullisen näköistä, mutta siis mitä se on....?
Googlauksen jälkeen päädyin siihen, että kokeilen jos vain keksin mistä saan kyyttöä...
3) Sally Hansenin kynnenkovettaja on ensimmäinen joka todella toimii minulla.

kuva upea.fi


4)  Miksi alkutalvesta iskee aina sisustusvimma jossa kotiin pitäisi saada jotain pehmeää, karvaista tai pörröistä? Pehmeästä tykkään muutenkin, mutta karvainen ja pörröinen kuuluu mun valikoimiin... no ei ikinä. Mutta joka syys/alkutalvi sama juttu, huomaan hipelöivänä kaupassa omituisia tekoturkispeitteitä ja muuta vastaavaa... Jokohan joskus lankean? Oikeastaan sama koskee neulepaitoja. En koskaan käytä niitä (neule- ja villatakkeja kyllä, mutta en paitoja). Ja taas viime kauppareissulla ihastelin tangolla kohtuullisen kirjavaa pyllynpeittopituista villaneuletta...

Tämä KappAhlin paita esim. on yksi esimerkki, jollainen olisi ihana, mutta jollaista tuskin tulisin käyttämään:

5) Mistä hemmetistä löydän kankaan joka kelpaa verhoiksi keittiöön? Olen vakaasti päättänyt teettää verhot keittiöön(kin). Mitoilla teettäminen alkoi makuuhuoneen verhoista, levisi olohuoneeseen ja nyt teetän ilmeisesti keittiöönkin. Lastenhuone menee vielä Anttilan söpöillä turkooseillä verhoilla, mutta kuten äitini ystävällisesti minua kutsuu, olen "täydellisyyden tavoittelija". Haluan verhoihin millintakasti oikean pituuden ja haluan, että ne "istuvat". Tiedän, että sanaa käytetään yleensä jostain ihan muusta (niin, vaatteesta...), mutta kun tässä on se sama asia. En halua, että verhoissa on rytty siellä ja laskos tuolla vaan, että ne ovat just eikä melkein. Joten tieni ilmeisesti nyt loppuviikosta käy Eurokankaaseen, siellä on kai laajin valikoima ja olin oikein tyytyväinen makkarin verhoihin jotka teetin siellä, toisin kuin muualla teettämiini olohuoneen verhoihin (jotka himottaisi vaihtaa myös, ellen tietäisi, että aika moni pitäisi hulluna tätä ideaa... included armas mieheni...)

Ja nämä kaikki mahtavat ajatukset leijailivat aivoissani kun makoilin sohvalla ja katselin mm. Smashiä 3 jaksoa, Hubottien viimeisen jakson (vihdoinkin), Muuttajia 4 viimeisintä jaksoa, Middlen tämän päiväisen jakson ja Hurjan remontin. Ai niin, unohtamatta mun ultimate favourite pään tyhjennys ohjelmaa: Pikakurssi kodinostoon Liviltä. Tosin linkin takaa paljastuu Kanadaan painottuvan versio jossa ostajia ohjaa Sandra, kun taas katsoin tänään Liviltä tulevia osia (jotka on muuten kuvattu tänä vuonna!) joissa juontajana on minusta vähemmän miellyttävä Egypt. Nelosellahan aamupäivisin tulee vanhoja Sandran juontamia jaksoja :)

Ja jos toista (Nolohkoa!) pääntyhjennys(/hyvänmielen) ohjelmaa kysyttäisiin minulta niin mainitsisin mm. sarjat Yhteinen taloprojekti, Häät sulhasen tapaan, Kodikkaasti vuokralla ja Hulluna häämekkoihin... Siis muutaman mainitakseni, nauhoitan boxille viikolla ja katselen sunnuntai iltapäivisin kun pojat puuhailee miehen kanssa tai ovat ulkona ja mulla on villasukat, teetä ja jäätelöä :)


2 kommenttia:

  1. Se on tuo alkutalven sisustusvimma varmaan perua jostain luolamies kaudelta, ihmiseen on varmaan rakentunut vaisto pistää pesä kuntoon talvipakkasten varalle. Tämähän on aivan oiva selitys sille miksi minunkin pitäisi varmaan saada joku ihana tekoturkispeite :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä minäkin saattaisin ostaa pehmoisen ja pörröisen peiton jos vain löytäisin oikeanlaisen :) Mutta kun mun budjettiin sopivissa kaupoissa ne on niitä omituisuuksia joista lähtee puolet karvoista ekalla ravistuksella ja sitten se näyttää entiseltä kapiselta eläimeltä... :D

    Olenhan toki vilkuillut "sillä silmällä" noita parempien putiikkien tuotteita, mutta onko se hinta tae siitä et karvat pysyy paikallaan ;D??

    VastaaPoista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)