Google Analyticsin seurantakoodi

perjantai 5. lokakuuta 2012

Vedenpitävät ulkoiluhousut ja vielä halvalla?

Ja ikinä en ois uskonut mistä otsikon mukaisen housut löysin, Esikoiselle siis.
Erätukusta!!

En todellakaan ole tajunnut sieltä edes katsoa pojille vaatteita, mutta Esikoisen ikäiselle ja kokoiselle siellä oli aikalailla vaikka mitä. Eniten kuitenkin innostun nyt ulkohousuista, koska niiden täytyy tuollaisella rymyeetulla olla vedenpitävät ja erittäin kestävän, muuten niitä joutuisi ostamaan yhden per viikko...

Robin Jr kuorihousut Erätukusta ja kuva aiemman linkin takaa tekstistä!!

"North Ice Robin Jr kuorihousut ovat vedenpitävät ja hengittävät Air-Tex® -kuorihousut teipatuin saumoin. Housuissa on takaa korotettu kuminauhavyötärö, jossa säätötampit. Lisäksi löytyvät vetoketjulliset sivutaskut, oikeaa lahjetta kiertää heijastintere ja lahkeensuissa ovat säätötampit"

Hintaa -tadaa!- 29,90e. Minusta edulliset, olenhan aiemmin törsäillyt esim. Travalle Remuun ja Reimateckiin joita nämä vastaavat ihan hyvin. Ja kestävät vettä!!!
Oli nimittäin tänään kaatosateella liikunnassa pojalla suunnistusta (liikunta viimeisellä tunnilla) ja tuli siitä suoraan kotiin. Läpimärkänä. Mutta vain ulkoapäin, eli nämä housut, Vikingin gorekengät ja Lindexin syystakki pitivät pojan todella mukavasti kuivana ja lämpimänä :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)