Google Analyticsin seurantakoodi

perjantai 26. lokakuuta 2012

Vammaistukea jes!

Pienemmän allergioista on meille aina väläytelty mahdollisuutta saada vaikeiden ruoka-aineallergioiden vuoksi perusvammaistukea. Aina kun olemme sitä sitten lääkäreiltä kyselleet on vastauksena ollut omituista mutinaa kuinka siihen tarvisi altistaa lisää, tarvitsisi kirjoittaa hyvä lausunto (tämähän veisi hurjasti aikaa, you know...) jne jne, eli kukaan ei vain ole alkanut kirjoittamaan.

Osittain varmasti syynä sekin, että olemme julkisella puollella kun emme (tyhminä) ottaneet sitä vauvavakuutusta raskausaikana :(
Ja julkisella puolella meillä onkin ollut vähemmän ihanasti 4 eri lääkäriä hoitamassa tätä asiaa 3 vuoden sisällä, joka siis vaikuttaa sillä tavalla, että kukaan ei sitoudu, kukaan ei tiedä/muista kaikkea ja kaikki pitää aina aloittaa alusta, selittää, pyytää, kerjätä, jne, kun ei tavallisella kerta puhumisella ja sillä, että tiedot lukevat kyllä siellä lääkärin koneella, tunnu pärjäävän!!

Kesäkuun lopussa tutkittiin sitten (yleisellä) pojan sydämen sivuääntä (todettiin harmittomaksi). Ja tämä ihana sydänlääkäri oli lukenut ne meidän kaikki tietomme etukäteen ja hyvin ja tiedusteli, että miksi emme ole hakeneet Kelalta vammaistukea, koska se meille kuuluisi... Melkein itku pääsi kun totesin, että olisin hakenut ja olen jo kaksi kertaa täyttänyt ne hakemuksetkin, mutta kun se vaadittava kattava lääkärin todistus puuttuu, edelleen.

Johon ihana ihana lääkäri totesi, että hän kirjoittaa sen tänään ja sen pitäisi tulla teille postissa ensi viikolla!!!

Arvatkaa kenen teki mieli halia sitä lääkäriä hamaan tulevaisuuteen saakka :D

Ei se summa niinkään (89e) vaikke en minä rahan päällä istu enkä siihen sylje (vuokrankorotuskin tuli tammikuusta alkaen joka sai aikaan v:llä alkavia sanoja ja ei, en tarkoita vanukasta, viiniä, viskiä tai muuta vastaavaa, vaikka viimeksi mainittua meinasin tarvita taas tuonkin korotuksen jälkeen!) vaan se, että joku oli todella perehtynyt asiaan ja välitti meidän asiasta. Ja näinhän sen pitäisi mennä, ei sen pitäisi olla lääkäreille vaikeaa, vaan sitähän he työkseen tekevät.

Vuokrankorotuksesta huolimatta tänään on ollut parempi päivä kaikkinensa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)