Google Analyticsin seurantakoodi

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Tv-narkkari ilmoittautuu!

Nyt menee vaikeaksi. Nimittäin nyt olen sitten Netflix koukussakin... aivan kuin pelkästään telkkari ja vuokraleffat ei riittäisi, ihan kuin mulla todella olisi aikaa tällekin :)

Aluksi ajattelin, että kokeilen vain sen nyt olevan ilmaisen kuukauden ja irtisanon sitten. Nyt jo kuitenkin tiedän, että jatkan tilausta sillä 8e/kk hinnalla, koska olen saanut jo tehtyä listan "Nämä on nähtävä!" ja koska sieltä löytyy poikia ihastuttaneet Rasmus Nalle ja Maailman vahvin nalle Bamse :)

Ollaan kokeiltu niin kannettavalla kuin Wiillä ja molemmilla toimii, moitteettomasti. Aluksi ärsytti kun ensimmäisellä katselulla ohjelma vain pätki ja pätki, mutta siihekin löytyi selitys, eli jos oikein muistan niin se meni niin, että Netflix "testaa" yhteyden ja sitten kun se on selvitetty niin pätkiminen jää pois... No oli miten oli, pätkiminen jäi todellakin siihen ensimmäiseen kertaan.

Olen ja ollaan oltu koko perhe oikeastaan ihan ylityytyväisiä Netflixiin joten tämä hehkutus tulee suoraan sarja- ja elokuvanarkkarin sydämestä ;D

Ja sitten toinen asia, sunnuntaisin tuleva Once upon a time- sarja! Jos tykkää yhtään fantasiasta, saduista, mysteereistä ja ehkä hieman myös sellaisesta chick lit- tyylistä niin tämä osuu ja uppoaa, itse tykkään vielä extra plussana ihanaisesta Ginnifer Goodwinista!


Toista kautta esitetään juuri Yhdysvalloissa, itse katson ensimmäisen kauden viimeisiä jaksoja saamaltani DVD:ltä, mutta oli ilo huomata sarjan tulleen jo Nelosen ohjelmistoonkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)