Google Analyticsin seurantakoodi

keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Turmion tiellä

Tietäähän kaikki, että on asioita joista ei pitäisi sanoa "ei koskaan"?!

Mulla on päässut nää kuuluisat "Ei koskaan!"-sanat suusta esim. aikuisten jumpsuitin kohdalla :) Ja mistäs nyt haaveilenkaan...? ;)

Samoin sanat ovat päässeet jäätelöiden monipakkausten kohdalla. Monipakkaukset vain huijaavat syömään samaa jäätelöä useita peräkkäin, kun niitä on useampi kerralla pakasteessa sitten niin sieltähän ne tulee syötyäkin peräkkäin, siis ainakin peräkkäisinä päivinä kröhöm...en toki tarkoita (...tarkoitan...), että söisin useamman kuin yhden kerralla... Siis minähän en voi vastustaa jäätelön kuiskintaa pakasteessa ;D

Onepiece Zalandosta n.179e (ainakin 100e liikaa mun järkeen!)
Vanilja Puffet Monipakkaus
Tässä kaksi asiaa siis joista ei koskaan olisi pitänyt sanoa ei koskaan!


2 kommenttia:

  1. Siis puffet-perhepakkaus on ihan parhautta (perhepakkaus = syön kevyesti yksin koko paketin yhdessä illassa) mutta mä vielä toistaiseksi pystyn sanomaan EI noille aikuisten potkupuvuille. Kääk!

    VastaaPoista
  2. :D löysin vasta maanantain kauppareissulla tuon puffetkauhistuksen ja kehtaanko myöntääkään... niitä ei ole enää yhtään jäljellä :) harkitsen vakaasti ostanko enää koska kieltääntyminen niistä on MI, mission imbossible :D mun jahkaamisesta olohuoneen ja pakastimen välillä sais helposti elokuva(sarjan).

    VastaaPoista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)