Google Analyticsin seurantakoodi

tiistai 23. lokakuuta 2012

Everywhere man

täältä
Mun mies on todellisen elämän Everywhere man. Tai siis todellisuudessa kuvittelee  olevansa. Sen sijaan, että pystyisi olemaan oikeassa elämässä useammassa paikassa yhtäaikaa, mies on siellä yhdessä paikassa ja kuten tänään, se ei ole koti. Töissä.

Jos mies pystyisi tekemään michaelkeatonit (tai johnmarlowet) niin varmasti tekisi... Eli tänään on taas, jälleen, uudelleen, kuten aina, päivä jolloin miehellä on -tadaa- vapaapäivä! Ja kun niitä ei meillä muutenkaan kasva puissa niin olisi enemmän kuin kivaa, että mies pysyisi kotona ainakin suurimman osan päivää. Tai jos olisi jossain tai menisi johonkin niin se olisi jotain sellaista johon sisältyisi sanat vapaa-aika, rentouttava, laiskottelu tai jotain muuta mitä nyt yleisesti liitetään vapaapäivään. Mutta ei, mies liittää vapaapäivään sanan työ.

Oltiinhan me toki viikon verran juuri yhdessä ja reissussa (kerran vuodessa tapahtuu tämä ihme,  koko viikko yhdessä). Miehellä on siis tässä nyt vielä tämä viikko ylityövapaata. Joo, saa nauraa! Mihin työnarkomaani käyttää ylityövapaat? Töihin tietysti!
Olisi edes vitsi, mutta kun on aivan liian totta.

Mies vapaaehtoisesti heräsi klo.6 ja lähti töihin. Koko päiväksi. Kotiin ehtii joskus klo.20 aikoihin. Tai ehkä jopa myöhemmin. Ja siellä töissä on niin kivaa! Jaksan aina ihmettelijöille kertoa, että minusta on ihanaa kun miehellä yhdistyy työ ja harrastus ja että hän saa toteuttaa itseään ja hänellä on tuollainen mahdollisuus tehdä sitä... Mutta todellisuudessa välillä se jäytää ja pahasti!

Ja osaisi edes pitää puolensa raha-asiossa, mutta kun se on niiiiiin kivaa, että tekee joskus työnsä jopa puoli-ilmaiseksi!! Kun se on niin mukavaaaaaa....

Hermostunko turhasta? 

Ja hyvin tiedän, että adhd:lla on tässä(kin) osansa. Mutta ei sen tietäminen auta.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)