Google Analyticsin seurantakoodi

sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Syksyinen sunnuntai

Aivan mahtavan syksyinen ilma tuolla ulkona, havaittavissa jopa pientä kirpeyttä :) Tai sitten kuvittelen vain, koska se pikkupakkas-aikainen syys on lempivuodenaikaani, talven ohella.

kuva täältä
Kynttilät ovat "imaisseet" minut jälleen ja joka ilta pitää polttaa muutamia niin ihania Partyiliten kynttilöitä. En edelleenkään siedä niitä niiden "somisteita" siis suom.huom kynttilälyhtyjä - ja pidikkeitä, ne ovat suurinosa ylihintaista rompetta, mutta täytyy myöntää, että ne tuikkivat (suom.huom tuikut!) ja samat siinä isommassa koossa, ts. jättituikut, ovat mahtavia! Rakastan sitä kun ne heijastavat kokonaan sitä väriä ollessaan läpinäkyvässä kuoressa sen kammottavan tinakupin sijaan. Lisäksihän ne savuttavat ehkä vähemmän, mikä ei ole ollenkaan huono asia.

Olen tämän vkl rehkinyt niin, että nyt on polvet hellinä ja vähän kyynärpäät ja sormetkin. Eli siivosin ja heittelin roskiin tavaraa niin vessasta kuin keittiöstäkin. En pidä itseäni minään hamsterina, mutta silti kosmetiikkatuotteita ja joitan ruoka-aineita löytyi epäilyttävillä päiväyksillä. Huvittavinta oli ehkä suklaapatukka päiväyksellä 12/11, eli joulukuulta 2011?! Olin aika hämmästynyt itsekin, sen suklaapatukan täytyy nimittäin omata ihmeellinen itsesuojeluvaisto kun se oli naamioitunut jonnekin näkkileipien taakse ja pysynyt siellä :)

Katsoin muuten toissa iltana kehumisenarvoisen elokuvan, 21 Jump Street, pääosissa Channig Tatum ja Jonah Hill :) IMDB tiedot tästä. Olen vähitellen kehittänyt tykkäämisen Channing Tatumiin ja tämä vahvisti sitä. Mutta ilman tuota tykkäämisefektiäkin tämä oli todellakin katsottava komedia. Hyvin, hyvin harvoin todella nauran komedioissa ja vielä harvemmin sattuu, että en osaa ennakoida tapahtumia. Ihanhan elokuva oli pähkähullu idealtaan, mutta hauska. Ja mitä muuta sitä komedialta vaadittaisiin (komealla päähenkilöllä ei saa haittaa aikaan!). Helvetin enkelin näköisestä rikollisesta saattaa myös löytyä yllätys, joka ilahdutti ainakin minua :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)