Google Analyticsin seurantakoodi

tiistai 11. syyskuuta 2012

No internet today

Ollaan pidetty miehen kanssa pari päivää netti ja puhelin minimissään ja pakkohan se on myöntää. Koti on rauhallisempi, me olemme rauhallisempia ja lapsille jää enemmän aikaa ja toisillemme jää enemmän aikaa.

Miksi se siis on niin vaikeaa välillä?
Miehelle se on vaikeaa koska niin moni työasia pitää hoitaa netissä/puhelimessa. Samoin minä teen
osa-aikaiset työni netin kautta, mutta minun on miestä helpompi laittaa työni syrjään tai tehdä ne silloin kun ei ole muuta. Joka tosin tarkoittaa minun kohdallani, että venytän nukkumaan menoa, enkä tiedä onko sekään aina niin viisasta :)
Nyt kuitenkin kokeilimme sovittuja netti- ja puhelin-aikoja, kuin virastossa ikään :) Hyvinhän ne toimivatkin! Tosin kun tänä aamuna mies aukaisi sähköpostinsa niin siellä oli 3 äkäistä meiliä joissa vaadittiin pikaista yhteydenottoa. Ja niin tottuneita ihmiset ovat siihen, että kaikki ovat aina tavoiteltavissa, että yksikään asioista ei sitten oikeasti ollutkaan sellainen, että se olisi pitänyt hoitaa hetiheti, ne eivät vain yksikään olleet oikeasti kiireellisiä, vain ko. ihmisten mielestä ne ilmeisesti olivat kirjoitushetkellä olleet todella pikaista yhteydenottoa vaativia... Paras oli asiakas joka miehen selittäessä, että on pari päivää lomalla niin vastasikin sitten, että: "jaa no sitten, minäpä palaan asiaan ensi viikolla". Että niin kiireellinen asia :)

 
kuva täältä


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)