Google Analyticsin seurantakoodi

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Mikä se ongelma olikaan?

Ainahan sanotaan, että naisten "isoin" ongelma on aina sama: Mitä pistäisin päälle?

Myönnän kyllä, että ongelma koskettaa myös minua, vaikka minulla on vaatetta jakaa vaikka kymmenelle ihmiselle kaapit täyteen. Myönnän siis shoppailevani liikaa itselleni (tosin myös lapset ja mies saavat hyvin osansa, heh).

Kuitenkin myyn myös reipasta tahtia pois toisesta päästä sitten niitä joita ei tule niin paljoa käytettyä. Ja koska minulla on vaatehuone omassa käytössäni niin se auttaa asiaa. Tai no, on siinä tangolla ehkä n.10cm miehenkin vaatetta :D

Säännöllisin väliajoin siivoan vaatehuoneen ja aina se parissa kuukaudessa päätyy samaan kaaokseen! Isoin ongelma on hyllyt, tai niiden puute... Hyllyjä on mutta ne vain on liian kapeita ja niitä on liian vähän. Haaveilen kovasti Sovellaa tai vastaavaa. Ja jos minulta kysyttäisiin niin vaatehuone saisi olla noin kymmenen kertaa suurempi :)

Ja sitten on vielä se, että ihastun ihan täysillä joihinkin vaatteisiin ja käytän niitä ihan järjettömän paljon ja joka tilanteessa. Nyt on vuorossa syysmekot ja niiden päällä liivit ja jalkaan paksut sukkahousut ja saappaat, mihin tällä varustuksella muka ei voisi mennä :D

Kirppispöytä on jälleen varattuna pariksi viikoksi, sinne suuntaa isot kassit minun vanhojani, mutta eniten kuten aina pöydän täyttää poikien vanhat/pieneksi jääneet vaatteet. En säilyttele Esikoisen vaatteita Pienemmälle. Ainoastaan sellaiset ajattomat vaatteet (hyvin harvat kuitenkaan) jotka ovat säilyneet tosi hyvinä ja joitain juhlavaatteita säilön. Kuitenkin poikein vartalomallit on hyvin erilaiset ja pojat ovat syntyneet toinen talvella ja toinen kesällä joten usein vaatteet olisivat sopivia ihan väärinä vuodenaikoina :)
Plus ettei meillä edes ole sitä tilaa säilöä!

Mutta kirppispöydälle menevät vaatteet jättivätkin yllättäen tilaa vaatehuoneeseen (jee!) ja heti minun vilkas mieleni alkoi kehittää teorioita mitä sinne hankkisinkaan täyttämään hyllyt/tangot... Siis maltan mieleni, ainakin suurimmalta osin ;)

Neulemekko tuntuu aivan must hankinnalta Zalandosta, jossa muuten pk:t 0e, olen tilannut nyt 2x ja olen ollut tosi tyytyväinen!    leggarit täältä
 Ja neulemekon kaveriksi legginsit tai ne sukkahousut, mutta löysin kyllä niin kivat leggarit Gina Tricosta, että luultavimmin käyn ne ainakin ostamassa vaikka mekon kanssa joudun vielä kamppailemaan :)

Tilasin muuten http://www.otto-suomi.fi/ nettikaupasta katologin tultua kotiin. Luin hirveästi negatiivista palautetta ko.putiikin postituksista, kuinka kestää kauan ja kuinka palautteisiin/kyselyihin ei vastata jne. No minun kokemukseni on kyllä sitten aivan muuta. Tein tilauksen n.14 päivää sitten ja toimitusajaksi luvattiin 2-3 viikkoa, pidempi kuin usein, mutta se ilmoitetaan selvästi siellä nettisivuilla kyllä jo valmiiksi. Tilauksen lähetettyäni tuli tavalliset vahvistukset jne.
Parin päivän päästä tuli tieto, että yksi tilaamani lasten paita koossa 104 olikin valitettavasti loppu ja haluaisinko vaihtaa tuotteen kuluitta johonkin toiseen, viestissä oli myös vaihtoehdot samankaltaisista, samanhintaisista tuotteista joita oli vielä jäljellä.
Valitsin siitä viestistä Pienemmälle toisen samalla kuvalla mutta eri värillä olevan paidan.

Tästä tuli vielä vahvistusviesti ja nyt paketti on sitten jo postissa. Kohta kipaisen sen hakemaan ja sitten ihmetellään onko siellä ne mitä pitikin ja minkälaatuisia ja tyylisiä ne sitten lopulta onkaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)