Google Analyticsin seurantakoodi

maanantai 3. syyskuuta 2012

Arki palaa maanantaisin

Viikonloppu meni varsin mukavissa tunnelmissa ja tänään sitten Pienemmän vähemmän mukavissa sairaalatunnelmissa aloitettiin uusi viikko. Pienemmällä oli siis jälleen pakollinen käynti sairaalassa samalla "rutiinilla": hoitaja -> lääkäri -> ravitsemusterapeutti. Ja reippaastihan se meni kun ei ollut mikään altistus tällä kertaa. Ravitsemusterapeuttia näistä on aina mukava tavata, mukava nainen ja viisaita sanoja :) Hoitaja nyt mittaa ja punnitsee (+1kg ja +2cm, mukavaa!! Meidän minimies on kasvanut edes vähän!!) ja lääkäri... no, etten ala puhkuun ja puhiseen punaisena niin jätän sen suosiolla väliin. Puupää mikä puupää. Mutta reseptin uuteen refluksilääkkeeseen saimme kouraan joten siihen olin tyytyväinen.

Siis juuri tältä meidän lääkäri näyttää aika usein, kuvan hain hakusanalla dumb doctor kuva linkin takaa napattu:)


Viikonloppu meni hermoja lepuutellessa reissussa. Meidän miehen loma-ajaksi (jonka piti alkaa siis viime viikolla) suunnittelemamme loma lasten ehdoilla-reissu meni ihan persiilleen. Eli tämä pe-su pyrähdys kaikkine lasten vempele-paikkoineen korvasi sitä, että miehen loma siiirtyyyy. Työnarkoomani ei tunne sanaa ei kun luvataan vielä extrapalkka. Huh, otti koville olla hiljaa kun mies tuosta puhui. Tai ilmoitti. Keskusteluksi mies sitä kutsui, mutta miten sitä enää mistään keskustelee kun mies oli jo sopinut menevänsä extratöihin?

Isompi toi ensimmäisen numeroarvostellun kokeensa kotiin. Ihanan hyvin oli mennyt, 9+ äidinkielestä ja miinukset pisteissä tuli vain ja ainoastaan siitä kuuluisasta huolellisuudesta, ei siitä etteikö ollut osannut. Paitsi yksi kohta herätti ihmetystä. Lause joka olisi kuulunut täydentää oli: "Tahdon olla aikuisena _______________." ja kysymys koski ammattia. Pojan vastaus oli Kokkle. Oltiin siinä miehen kanssa aika kysymysmerkkeinä. Mutta löytyihän se looginen (??!) vastaus sieltä, se oli yhdistelmä kokki-lentäjä. Pitänee tähdentää pojalle, että opettajan ajatustenlukutaito ei ylety näihin omaperäisiin vastauksiin :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)