Google Analyticsin seurantakoodi

keskiviikko 15. elokuuta 2012

Voi Adam Lambert ja ihannemies!

Aivan sama homoudelle, nyt puhun vain ja ainoastaan kyseisen henkilön fyysisestä ulkonäöstä.

Kun olin teini, mielikuvissani oli tasan kaksi mahdollista ulkonäkövaihtoehtoa tulevalle miehelleni. Siis muistattehan ne ajat jolloin tehtiin "100 asiaa mitä haluan poikaystävältä"-listoja ja sitten tuosta pari vuotta eteenpäin väsättiin listoja tulevalle aviomiehelle vaadituista ominaisuuksista.

Adam Lambert parhaimmillaan, ne överimeikkikuvat voidaan minun puolesta unohtaa.
Kuva täältä.
Ja pinnallisiahan ne oli. Minulla ulkonäköseikoissa tuli ilmi mustat/tummat hiukset, kauniit silmät, tummat kulmat, mielellään parta... Ja luonteessa hauska, huumorintajuinen, positiivinen ja sitten ne samat luotettavat jne. Pituudeksi toivoin n.175cm.
Lyhyempikin käy mieluummin kuin pitkä (voih, A.L on kyllä käsittääkseni 185cm, kiitos google). Jne jne.

Adam Lambert on oikeastaan aika lähellä tuota teini-aikojeni ulkonäköhaavetta. Toinen mies joka myös on vastaavasti aika lähellä on Jared Leto (häntä kuolaan aika ajoin edelleen, teiniminä myöntää).

Silloisessa peräkylässä en ollut nähnyt tummaihoisia miehiä kuin tv:ssä ja niitäkin vähän harvemmin kuin nykyään, elokuvateatteria ei meidän kylällä silloin ollut ja kotiin hankittiin VHS-soitin 1995 :D
joten ulkonäöllisesti miehet olivat vielä vaaleaihoisia, nykyisin voisin listata muitakin ihonvärejä vaihtoehtoihin. Tosin minulla on tasan yksi treffikokemus aasialaisen miehen kanssa ja se oli aikamoinen katastrofi.... :)


No sitten se toinen miestyyppi, sanotaan siitä lyhyesti se, että se muistutti aikapaljon seuraavaa:
Iih, Ryan Reynolds!! Kelpaisi minulle nykyisin vielä enemmän!! 1990-luvulla ko. mies ei näyttänyt tältä, mutta tämä kuva siis kertookin silloisesta kuvasta joka ihanne&ideaalimiehestä oli minun päässäni :) Nykyisin tämä kohta ei kyllä ole muuttunut... Nami :)
kuva täältä


Mutta siitä tähän päivään:

kuva Twitter, http://twitter.com/adamlambert

 
Voi Adam Lambert minkä teit, Blondasit! Voi hyi ja yök. Tulet tosin mitä luultavimmin järkiisi yhtä nopeasti kuin minä vuonna -97. Sitä kesti alle vuorokauden ja olin jälleen mustahiuksinen. En käynyt kertaakaan ulkona blondina, mutta muutama kuva piti siitäkin todisteeksi ottaa ja jättää etten ikinä enää tee samaa virhettä. Toivottavasti Adam teet samoin, liimaa vaikka hehtaarikokoisen Amerikkalaisen jääkaappisi oveen moinen blondihirvityskuva muistuttamaan kuinka paljon kivempaa on olla tummatukkainen!

Adam Lambert on kaunis homo, myönnän. Enää minuun ei kuitenkaan vetoa kiiltokuvamaisuus, eikä meikatut silmät, mikä siinäkin on, että teininä meikkisilmäiset miehet ovat jotenkin aivan järisyttäviä?

Nykyinen ihannemieheni voisi täyttää seuraavat ominaisuudet: Luotettava, rehellinen, avoin, keskusteleva, perhekeskeinen, kotitöihin osallistuva, heh heh, eipä tuo käynyt teininä mielessä, ei mielen vieressäkään ;)

Mutta ollakseni rehellinen, se ulkonäkö... Niin, kun ei itse muistuta Ruususta (ja puhun nyt siitä Prinsessasta, en Susanista) niin realismi pukkaa tähänkin päälle. Mutta jos saisi kuvitella hetken ajan (ja ai niin, saahan sitä, vaikka kaksikin hetkeä...) niin mies olisi urheilullinen, mutta ei liikaa, ei niin, että urheilu on henki- ja elämä, vaan niin, että juostessa ei ole kuolemaisillaan hapenpuutteeseen ensimmäisellä metrillä. Mielellään siniset tai selvästi vihreät silmät. Parta, se on aika must. harvoin edes tulee vilkaistua parrattomia miehiä. Edelleen kauhean pitkä ei saisi olla, sellainen 172-176cm väli on mainio, tästä voi joustaa. Hyvin pukeutuva, rennosti, mutta ei retkusti. Joku oma harrastus on kiva lisä, minusta on hyvä asia jos mies on kiinnostunut jostain mielenkiintoisesta asiasta ja osaa jotain sellaista mitä ihan kaikki eivät osaa, mutta kuitenkin niin, ettei se harrastuskaan ole joka päiväistä pakerrusta. No niin, ne nyt aluksi. Tuloilla ja ammatilla ei niinkään ole väliä, kunhan on ammatti, mielellään se työkin, mutta sehän ei kellekään ole enää tänä päivänä mikään varma juttu niin sekään ei ole mikään neuvottelematon tilanne.

Koska kuitenkin olen naimisissa ja lujasti niin hylätäänpäs tämä haavemaailma ja tehdään Paluu Todellisuuteen. Mitä minä sitten sain?

Kun toivoin huumorintajua ja hauskuutta miehessä niin ne ovat ehdottomasti mieheni valtteja. Samoin positiivisuus joka on ihanaa vastapainoa omalle pessimismilleni ja synkälle maailmankatsomukselleni. Miehelläni on tummat kulmat, parta ja tummat hiukset. Check!
Kauniit, suuret silmät joissa on metrin pituiset tummat, tuuheat ripset löytyy. Miehellä on myös iloinen hymy ja hän on keskimittaista hieman lyhyempi. Check, Check!
Intohimoinen harrastus löytyy, tätä kohtaa tosin olisin voinut tarkentaa, sillä kuten olen aiemmin maininnut niin miehen harrastus/työ vie aikalailla aikaa, perheeltä. Ja näistä nykyisistä "haaveistani" mies täyttää myös kohdat: ammatti, työ, perhekeskeisyys ja kotityöt.

Urheilullisen atleetin olen joutunut hylkäämään kasvavan kaljamahan tieltä. No joo, ei se kalja sitä mahaa kasvata, mutta ei se mies mikään urheilijan perikuva ole siinä mielessä missä vilkuilin jääkiekon pelaajia otteluissa ja harkoissa aikoinaan ;)

Mutta siis loppujen lopuksi, aikalailla sitä sain mitä toivoinkin. Tosin tottakai mieheni on kaukana Adam Lambertista ja Ryan Reynoldsista ja muista vastaavista epäluonnollisen näköisistä komistuksista :D Mutta ehkäpä mulla onkin kotona Arki-Ryan, sellainen jota saan pitää ihan omanani ja jota ei miljoonat ihmiset katso ja kuolaa elokuvateatterissa :) En minä todellisuudessa ihan taitaisi siitäkään pitää.

Ihana Adam Labert ja ihana Never Close Our Eyes!

"Forget about the sunrise
Fight the sleep in your eyes
I don’t wanna miss a second with you
Let’s stay this way forever
It’s only getting better if we want it to"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)