Google Analyticsin seurantakoodi

perjantai 3. elokuuta 2012

Ihana, kiva, mukava ja kaunis!

alareunassa tieto mistä napattu
Tänään on ollut hyvä päivä :) Kaunis ja aurinkoinen mitä ulkoiluun ja ulkoilmaan tulee, mutta minulle on ollut tärkeämpää se mitä kotona on tapahtunut, eli olemme rentoilleet, oleilleet ja nautiskelleet poikien kanssa.

Ruoaksi minulle ja Esikoiselle tein tortilloja, välipalaksi smoothiet banaanista ja mansikoista ja maidosta. Pienempikin sai pitkästä aikaa omaa herkkuaan, eli Piltin Päärynäsosetta. Se kun oli pahimpana siitepölyaikana, siis koivun, kielletty, nyt onneksi jälleen sopii :)

Ulkoilun jälkeen sohvalle jossa minä torkahtelin Martin tarinatallin tahdissa poikien syödessä herkkuja, Esikoisella karkkia, Pienemmällä Oatlyn kaurajäätelöä. Molemmilla juomana kaurajuomaa, Pienemmällä maustamatonta, Esikoisella samaa kaakaoversiona :)

Jälleen ulkoilua, nyt kävelimme yhdessä postiin ja takaisin (huomaako jostain, että Enbrel toimii, ainakin se on parantanut vointia?), vietiin veljelleni paketti joka toivottavasti ilahduttaa :) Se kun sisältää ison läjän uutuus dvd:tä jotka meillä ei jää toiselle katselukierrokselle ja lisäksi piirustuksia lempi siskonpojilta :)

Nyt lähdemme miehen tultua töistä vielä Makuuniin ja minäkin pääsen karkkilaarien ääreen ;) Iltapalaksi tänä helpolla pääsyn ja löysäilyn päivänä teen pizzaa ja pannukakkua... Hyi minua :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)