Google Analyticsin seurantakoodi

maanantai 20. elokuuta 2012

Hermot kireällä päivää helpotetaan letuilla :)

Iltapalaksi lettuja, mansikoita ja vaniljajäätelöä. Naminam.Mun todella pitäisi saada oma, toimiva kamera niin voisin lisäillä omia kuvia, tämäkin kuva on haettu googlen kuvahaulla ja napattu siis täältä. Lettujen resepti sensijaan on köksän kirjasta, ysiluokan sellaisesta.
Tästä oli jossain lehdessä juuri kirjoitus, kuinka moni säilyttää kotitalouden kirjansa koska se todella on hyvä perusopas :) Ja kuinka eripuolilla Suomea sanotaan joko köksä tai koksa (siis mikäh??)

Ja se miksi ne hermot ovat kireällä? Jaa, no lyhyesti: pojan läksyt takkusivat ja pahasti. 3,5h meni läksyjen tekoon ja läksyjä oli 3 kirjasta ja yksi moniste kahta puolta. Se moniste siinä takkusi, siihen meni se 3h.

"Äiti emmä jaksa, äiti emmä osaa, äiti tää on liian vaikeeta!!" Ja kokoaikana kynään ei oltu vielä koskettu ;)

Kun poika sitten vihdoin sai sen kynän käteen, ryhdin oikaistua (koska valumalla pöydän alla ei oikein saa läksyjä tehtyä, eihän?!) niin eikös ne läksytkin alkaneet sujumaan :)

Toinen herrrrmojen menetys oli sit nuo miehen työt, jälleen. Koska palkka tulee sitä myöten mitä mies laskuja kirjoittelee, niin meidän talous on tällä hetkellä kiinni siitä, maksaako ihmiset joille työ on tehty miehelle laskunsa. Siis maksaako ylipäänsä ja jos maksaa niin milloin.
Uskomatonta venytystä joskus ja miehen puhelinlasku kasvaa ja kasvaa kun soittelee eräpäivän yli menneiden maksujen perään... Ja selityksiä riittää ihmisillä ;)

No, letut korjaavat paljon, vai mitä?? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)