Google Analyticsin seurantakoodi

tiistai 31. heinäkuuta 2012

Tyylikkään harmaa mies

Lontoon olympialaisten avajaiset olivat ihanat, pidin kovasti. Siis toki katsoin ihan vain tv:n kautta :) mutta sykähdyttäviä hetkiä oli silti.

Olen aina halunnut nähdä Sir Paul McCartneyn livenä. Teininä olin suuri The Beatles fani. Ja Paul oli suosikkini :) No, pääsinpäs ainakin näkemään live-lähetyksen. Mutta se pettymys!! Ja mitä kohtaan? Paulin hiuksia!!

Paulin hiukset olivat pettymys, kuva täältä
Miksi oi miksi useat vanhenevat miehet sortuvat samaan? Ja itseasiassa hyvin monet vanhenevat naisetkin, mutta puhutaan nyt näistä miehistä. Hiukset, ne värjätään. Ja ei hyvin, ei todellakaan, vaan kammottavasti niin tummiksi tai niin värillisiksi, että se ei enää sovi vanhenevaan naamaan!

Iho muuttaa malliaan ja väriään kun ihminen vanhenee. Jyrkät ja jyrkän tummat värit pitäisi silloin lailla kieltää. Miksi ei voi harmaantua "kunniallisesti"? Harmaat hiukset ovat parhaimmillaan tyylikkäät ja kyllä, jopa seksikkäät! Jos hiukset ovat sellaiset, etteivät ne harmaannu tyylikkäästi, niin parempi vaihtoehto on värjätä ne tyylikkäästi harmaantuviksi kuin värjätä ne luonnottoman värisiksi.

Paulillakin on ollut tyylikkäämpiäkin vaiheita, sen todistaa mm. nämä kuvat:
kuva täältä
 
kuva täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)