Google Analyticsin seurantakoodi

keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Aika palata ja aika palautua

Onpas ollut kiireinen alkukesä.

Nyt kuitenkin sateinen päivä ja aikaa istua kotona ja koneella.

Ajattelin kirjoittaa kokeilemastani Shellac-lakkauksesta, joho tykästyin kovasti tuossa ennen juhlakauden alkua, jolloin sen otin ja jota ihailin sormissani/kynsissäni kokonaiset 2 viikkoa,

 Tässä lakkauksessa ei hiota kynnen päällisosaa viilalla, kuten rakennekynsiä laitettaessa. Ja muutenkin tämän pitäisi olla hellävaraisempi omalle kynnelle. Minulla ei ole kokemusta muusta, joten vertailla en voi, mutta asetonilla poistettiin tämä lakka ja kynnen pinta oli ihan hyvä sen jälkeen. Ihan himpun verran jäi sellaista "muhkuraa", mutta pistin kotona päälle aluslakan+päälyslakan ja sinne peittyivät, eli ei mitenkään isoja muhkuroita. Ja oman kynnen rakenne ja pinta näyttivät terveiltä kuitenkin lakan poiston jälkeen.

Luvattu kesto oli tuon 2 viikkoa ja vaikka tiskasin, pesin jne koko tuon ajan niin minulla ainakin pysyi todella loistokunnossa, upean kiiltävä, kestävä pinta.

Laitettaessa tosin neuvottiin käyttämään siivotessa ja tiskatessa mielellään kumihanskoja, mutten minä osaa sellaiset kädessä mitään tehdä :)

Kuva täältä. Ja todella, kynnet näyttivät juurikin näin hyviltä! Itselläni oli varsin pinkit, seuraavalla kerralla vilkuilin jo valmiiksi ottavani joko peruspaloautonpunaisen tai aivan ihanan tumman punaisen.


TÄSSÄ linkki vielä oikein kunnon infopakettiin aiheesta ja mukana lopussa videokin.

Varmasti tulen toistekin laitattamaan Shellac-lakkauksen, esim. loppu kesästä ennen reissuun lähtöä, koska onhan se kiva huolitelluilla, kauniilla kynsillä olla ja jostain syystä minulla ei kyllä ikinä peruslakat kestä päivää, paria pidempään tosi hyvinä. Nämä kestivät tosiaan sen koko 2 viikkoa.

Hinnat näyttävät vaihtelevan 40-55e välillä paikasta riippuen, poisto yleensä n.15e, mutta sen voi tehdä kotonakin ostettavilla poistolapuilla hintaan n.10e. Tosin sain sellaisen vinkin, että sellaiset poistokääreet voisi "askarrella" kotitekoisestikin malliin pumpulia+foliota ja asetonista kynsilakanpoistoainetta. Itse nyt ainakin tälläkertaa kävin poistattamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)