Google Analyticsin seurantakoodi

perjantai 8. kesäkuuta 2012

Dermosil

Edellisestä on sentään vähän mieli noussut ylöspäin, vaikka meillä ollaankin nyt lähes kaikki pienessä flunssassa. Lievää kuumetta, vähän nenänvalumista ja yskää. Ei onneksi vielä mitään sen pahempaa.

Mieltä lohduttaa uusi tietokone, jolla juuri nyt vähän kankeanlaisesti naputtelen. Näppäimet tuntuvat vierailta ja sijaitsevat kummasti erillään. Vanha koneeni oli jo melkein kuusi vuotta vanha ja nyt sen huomaan oikein kunnolla. Tämä uusi käynnistysnopeuksineen, kuvan laatuineen ja äänen laatuineen on aivan eri planeetalta. Valitettavasti tällä planeetalla sijaitsee myös monia ja monia uusia ohjelmia ja juttuja joista olen nyt aivan ulalla :)

Dermosilin paketti tuli eilen. Otin kokeiluun muutamia matka/minikokoisia tuotteita ja lisäksi kehuja saaneen Kasvovoide E:n
Tuotteesta sanotaan näin: "Hoitava ja suojaava Kasvovoide E ravitsee ja kiinteyttää ihoa. Se sisältää tarkkaan mietityn yhdistelmän erilaisia jälleenkosteuttavia ja kosteutta ylläpitäviä ainesosia, kuten rapsi- ja oliiviöljyä sekä E-vitamiinia. Kasvovoide E on kevyt voide, joka imeytyy helposti ja sopii kaikille ihotyypeille. Voiteesta on tuotevalikoimassa myös hajustamaton vaihtoehto." (täältä)


Hintaa pikkupullolliselle 50ml on 7,40e, mutta käyttäjien kommenttien mukaan ilmeisesti riittoisa. Laitoin ensimmäisen kerran eilen ja toisen kerran tänään ja voi olla ihan vain pikaista mielikuvitusta, mutta omissa silmissä näytti siltä kuin asvojen iho olisi kirkastunut. Sopi hyvin meikin alle, ainakin minun pintakuivalle sekaiholleni.

Ennestään olen kokeillut Dermosililtä paria shampoota ja hoitoainetta (keskinkertaisia), body butteria tuoksussa vaniljaa (tosi kiva!) ja mineraalipuuteria (en vaan osaa käyttää? tuntu kyllä on hyvä, vika käyttäjässä). Nyt tämän kasvovoiteen lisäksi tosiaan otin minikokoisia shampoita ja hoitoaineita, miehelle suihkugeelin ja pari eriä vartalovoidetta. Paketin mukana tulleessa esitteessä huomasin kuitenkin vielä Sensitive sarjan suihkuvaahdon, jonka ajattelin tilata vaahtoa rakastavalle Pienemmälle, jospa siitä ei iho niin ärsyyntyisi ja lisäksi Anti-wrinkle silmänympärysgeeliä jonka "puikko" näyttää kätevältä.


8,90e

Lisäksi himottaa vielä Kuoriva Vadelma suihkugeeli ja Vadelmanaamio.

Dermosil on minulle kohtuu uusi tuttavuus, joten vielä on hakusessa mitkä tuotteet on tilaamisen arvoisia, ihan surkeisiin tuotteisiin en silti ole vielä törmännyt ja kotiin saakka kannettu paketti tuntuu luksukselta! Unohdinpa muuten vielä mainita aivan ihanat paketit joissa nytkin tuli nuo minituotteet, rasvat. Todella kaunis hopea-valkoinen lahjapakkaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)