Google Analyticsin seurantakoodi

tiistai 15. toukokuuta 2012

Kiva olla onnellinen!

Olin tässä koneella tekemässä töitä niin tuo otsikon ajatus iski. Tänään on ollut kiva, mukava, ihana päivä.

Mukavia vauva-uutisia ystävältä, kuulumisia toiselta ystävältä muuten vain, Esikoisen harvinaisen onnistunut koulupäivä ja uutinen, että hänet on valittu koulunäytelmän päärooliin kevätjuhlaan (juu, kuulostaa kuin olisi viime tingassa, mutta opettaja "peluutti" kahta poikaa, ei osannut kai valita kumpi saa sen varsinaisen pääroolin, meidän poika on tankannut roolia hikihatussa, kun halusi sen niin kovasti ja sai, jee!), ihana auringonpaiste, mukavaa oleilua ja ulkoilua Pienemmän kanssa, kaikki vain niin hyvin kuin vaan voi ja mieli iloinen!

Osansa tekee varmaankin myös se, että tein tänään tässä Pienemmän leikkiessä itsekseen vähän myös työhommia. Olen edelleen sairaslomalla, mutta hiljalleen teen paluuta työelämään ja on ollut mukavaa puuhailla tuollaisia "aikuisten hommia" ja todeta, että kyllä ne aivot toimii edelleen entiseen tapaan, vaikka kolme vuotta kotona niitä lepuutinkin!

Kotonahan minä jatkan edelleen, ainakin pitkälle syksyyn. Omanlaisensa haaste ja luksus samassa paketissa. Miten rytmittää päivä niin, että saan työt tehtyä, mutta kuitenkin niin, että pystyn olemaan täysin läsnä myös Pienemmälle ja Esikoisellekin, kun kesälomahan tässä kohta alkaa.

Olen laskeskellut niin, että teen noita työhommia koneella aamuisin ennen lasten heräämistä ja iltaisin kun he ovat nukkumassa. Ja sitten kerran viikossa kokopäivän, koska puhuin lasten mummon kanssa, että hän ottaa mielellään pojat kesälomalla kerran viikossa hoitoon, varsinkin kun pystymme yhdessä joustavasti sopimaan päivän. Että eiköhän tämä tästä :)

Elämä hymyilee ja minä myös !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)